Competitie door dag/maand/jaar scores

  • volgensmij zijn het hele normale reacties die hier worden geplaatst?


    ben ook van mening dat als je een idee op het forum gooit je ook tegen de reacties van mensen moet kunnen die het er niet mee eens zijn ( kan je daar niet tegen, plaatst dan niks op het forum ), zo kan je je idee alleen maar beter ontwikkelen lijkt mij.

    Er zijn ook wel goede bijdragen gedaan, dat probeer ik ook duidelijk te benoemen om niet alles over 1 kam te scheren want zo is het zeker niet. Maar zie de reactie voor je spreekt wel boekdelen.


    Ik gaf een paar suggesties, ook om te zien hoe welke er weggestreept konden worden en welke er (eventueel) zouden overblijven. Dit ging compleet de verkeerde kant op en blijft hangen over zaken waar ik juist niet over in discussie probeer te gaan. En dat is waar ik een halt toe roep omdat mijn oorspronkelijke idee nu ondergesneeuwd is door allerlei boze reacties over dingen waar het niet over gaat, iets wat mijn idee dus niet verbeterd want het is afleiding van de kern waartoe ik probeer te komen.

  • volgensmij zijn het hele normale reacties die hier worden geplaatst?


    ben ook van mening dat als je een idee op het forum gooit je ook tegen de reacties van mensen moet kunnen die het er niet mee eens zijn ( kan je daar niet tegen, plaatst dan niks op het forum ), zo kan je je idee alleen maar beter ontwikkelen lijkt mij.

    Reacties van mensen die het ergens niet mee eens zijn begrijp ik best, en daar moet zeker ruimte voor zijn. De manier waarop er gereageerd wordt, en dan vooral het taalgebruik van Schollekop79 als voorbeeld, is niet iets dat wij als forum zouden moeten accepteren lijkt mij. Ik vind het voorbeeldgedrag in ieder geval erg onvolwassen.

    Reacties zoals de jouwe zijn volkomen prima, net zoals MoneyMalibu, Karst of Rene-MKS. Die vertellen hun mening, op een normale en beschaafde manier. Ook zit er in jullie reacties nog iets van objectiviteit, en dragen ze bij aan het gesprek. Iets wat (bijvoorbeeld) de reacties van Schollekop79 niet kan kenmerken.

  • Even ontopic. LAzora.

    Die link die je hebt gekregen bevat ook idd de overzichten om binnen je team te kijken, ook bijvoorbeeld vergelijkingen tussen spelers onderling, maar ook hoe je het binnen je team doet, en dat dan voor de lopende dag/week/maand/jaar en van deze ook de voorgaande.

    Het is idd jammer dat XY er niet voor gekozen heeft om meer inzichtelijk te maken over je prestaties en die je eventueel kan afzetten tegen diverse andere.

    Het enige wat je hebt is "beste spelers", maar dat is niet meer dan een opvolgend lijstje van de totaal scores van de individuele spelers.


    Ik ben in ieder geval erg blij dat een speler het idee heeft gehad om die externe website te maken en de tijd neemt om hem te onderhouden.


    [off-topic: jammer dat ik niet genoemd wordt bij het rijtje van mensen die normaal reageren. Ik zal er op gaan letten om mijn reacties zo normaal mogelijk te doen, maar soms hou ik die sarcasme knop niet tegen. Mijn oprechte excuses daarvoor]

  • Huil nog harder! Te veel credits, geen competitie, server plat, het blijkbaar allemaal de schuld van ons bij NLR, en dat begint vermoeiend te worden!

    Als je op mijn profiel mijn posts bekijkt zie je dat ik nog nooit NLR, of een ander groot team wat dat betreft, in een slecht daglicht heb gezet. Deze reactie op mij is dus, wederom, compleet subjectief en heeft geen enkele feitelijke basis.

  • Bedankt voor je aanvulling, het is inderdaad fijn dat het extern dus wel bestaat al is het maar om gewoon een keertje te kunnen kijken. Het is wel frustrerend dat het nu zo moet opblazen om tot dit punt te komen. Ik zou graag nog zien dat het een keer bij het spel erbij komt, maar zo niet dan is het zo. Het is maar een spelletje...


    En voor je geruststelling: Deze en je vorige reactie vond ik zeker een fijne bijdrage en toevoeging! Ik reageerde in mijn eerdere bericht ook deels op jou opmerking.

  • [off-topic: jammer dat ik niet genoemd wordt bij het rijtje van mensen die normaal reageren. Ik zal er op gaan letten om mijn reacties zo normaal mogelijk te doen, maar soms hou ik die sarcasme knop niet tegen. Mijn oprechte excuses daarvoor]

    Oh, zo bedoelde ik het zeker niet hoor, ik had je alleen niet vermeld omdat anders GELUKKIG het lijstje met mensen die 'normaal' reageren erg lang werd ;)
    Maargoed, vanaf nu inderdaad weer on-topic. Sorry Lazora!

  • hoe andere mensen reageren ga ik niet over, en ben ik ook niet voor op het forum gekomen. ik probeer het zelf zo netjes mogelijk te houden.


    aan de andere kant kan ik enige boosheid ook wel begrijpen omdat in dit geval dit idee vooral NLR het meeste last er van zou ondervinden

    en dat vind ik zelf ook niet fijn.


    maar denk dat we allemaal onze meningen hebben geuit hier en is het aan het GT of ze hier wat mee gaan doen of niet.