Posities door Rene-MKS

    Als ik een grote inzet start voor het team dan krijg ik de melding (zie plaatje hier boven) en de inzet zelf is weg en ik heb wel het geld gekregen maar de inzet is echt nergens meer te vinden

    Ik hoop dat er wat aan gedaan kan worden want het is wel jammer voor het team

    Inzet gebugd is een beetje voorbarig....
    Ik zeg niet dat je inzet er nog is, maar dat hoeft niet aan een bug te liggen.
    Je zegt dat je de credits wel hebt gekregen, dus dat is dan ook de reden dat hij weg is, hij is afgesloten.
    Iemand heeft hem dus dichtgereden....

    De beschrijving zegt dat ik 4 Terreinvaardige TS'en moet leveren maar als ik er 3 lever is dat al genoeg.

    En verder zegt de hulp dat er 36 handcrew geleverd zou moeten worden terwijl ik er maar 18 hoefde te leveren.

    Er staat een voorwaarde dat je 38 bemanningsleden getraind moet hebben als handcrew.
    Wanneer je de rechterkant van het scherm meegenomen had in je kopie, zie je staan dat je 18 HC nodig hebt.

    https://prnt.sc/7Fip4aVvyX7W

    Denk dat het net even die punt op de i is voor de DA

    Voor de DA wellicht de punt op de i, maar zoals LordustOfficial al zei, er zijn grotere problemen waar de streep van de i nog niet eens halverwege is ;-)
    Zoals in de enquête duidelijk werd, eerst bestaande problemen oplossen. Een voertuig waar de meesten slechts 1 bemanningslid aan koppelen én het totaal geen invloed op het spel heeft, zal het niet de hoogste prioriteit zijn.

    in het spel hebben we een Dienstauto 4 persoons. Nu valt het op dat er in nederland vooral dienstauto's met 5 personen zijn. Is het een optie om de 4 naar 5 aan te passen zodat er 5 poppetjes in een DA passen?

    De huidige dienstauto (Mercedes-Benz B-klasse 220D)heeft inderdaad 5 zitplaatsen, maar ik denk dat die middelste op de achterbank niet snel gebruikt zal worden. Dat word erg ongemakkelijk, drie agenten met vesten en koppel, lijkt mij zo. Maar, wellicht is er een agent die daar meer info over heeft?

    Als ik de bakken trouwens eerst selecteer en vervolgens weg stuur (en dan pas de overige voertuigen) gaat het wel 9 van de 10 keer goed

    Dan lijkt mij dat een goede oplossing. En anders komen de voertuigen in ieder geval retour zodra de UGS eindigt. Misschien de UGS iets eerder aanmaken, zodat die binnen een bepaalde tijd na het afsluiten van het event eindigt? Dit lijken mij de beste oplossingen voor jullie omdat het probleem niet gereproduceerd kan worden.
    Bij de test had ik 2.000 voertuigen op de UGS staan en geen problemen. Indien andere spelers hetzelfde probleem ervaren zal dat vanzelf gemeld worden en kan er misschien wel een oorzaak gevonden worden.

    Ik heb het proberen te reproduceren, maar bij mij gaan de bakken en voertuigen gewoon retour post. Zowel met gekoppelde bakken en voertuigen als automatisch toewijzen.

    Hallo allemaal,

    Ik heb een ambu post uitgebreid met GGB en NHT maar nu krijg ik daar geen meldingen van.
    op de post staat de specialisatie aan is er iets anders dat ik moet doen?

    Groeten Michiel

    Kijk op https://www.meldkamerspel.com/einsaetze
    Alle meldingen die groen zijn kan je krijgen.
    De meldingen die wit zijn, voldoe je (nog) niet aan de voorwaarden. De voorwaarden zie je in hetzelfde overzicht

    Klopt, alleen Duitsland heeft dat.


    In 2022 was er bij het WK Event ook een spel om wedstrijduitslagen te voorspellen. Hier kon je een paar coins mee verdienen.

    Daar is op het forum het .e.e.a. over te doen geweest i.v.m. vermeende conflicten met de kansspel regels. Wil je die discussie nalezen (RE: Wereld kampioenschap Voetbal 2022

    In Duitsland is de wetgeving op kansspelen ruimer dan in Nederland. Dit jaar heeft de ontwikkelaar er waarschijnlijk daarom voor gekozen in eigen land wel een wedstrijdvoorspelling te houden, maar verder niet.

    Ik snap je frustratie wel, maar bedenk ook dat wij dagelijks veel meer meldingen hebben dan in real life. Wanneer je puur realistisch bouwt is het onmogelijk al je meldingen te doen. Je kan alleen kiezen om je generator zo langzaam mogelijk te zetten.

    De formules die het Gameteam hanteert hoeven niet nagekeken te worden. Zoals al eerder aangegeven is het de ontwikkelaar die deze meldingen gegenereerd heeft.