SERVERPROBLEMEN: Spel Offline / Server niet beschikbaar

  • Bedankt Data voor de update! Je eigen werk en privé zaken gaan ten alle tijden voor op een spel.


    Ik heb nog steeds zeer vertraagde statusupdates, meldingen blijven rood, spraakaanvragen blijven na afhandelen nog status 7 staan.
    Alvast dank voor het doorgeven!

  • Mochten er nog problemen spelen, zijn de meldingen hiervan uiteraard welkom.
    Wij zullen ze dan weer doorzetten naar de ontwikkelaar, zodat zij dit kunnen onderzoeken.

    Hier wel nog problemen, meldingen verversen niet/laat, voertuigen ontbreken op de map terwijl ze wel aanrijdend zijn etc. Moet continue de browser verversen.

  • Nog steeds last helaas. Ook last van ''zwevende'' voertuigen die geen routes volgen maar rechtsstreek gaan, dit gebeurt voornamelijk na doormeldingen. Ook wordt vaak te laat de afstand van dichtstbijzijnde voertuigen berekend waardoor de verkeerde voertuigen worden gealarmeerd.

  • Nog steeds last helaas. Ook last van ''zwevende'' voertuigen die geen routes volgen maar rechtsstreek gaan, dit gebeurt voornamelijk na doormeldingen. Ook wordt vaak te laat de afstand van dichtstbijzijnde voertuigen berekend waardoor de verkeerde voertuigen worden gealarmeerd.

    Heel eerlijk? Ik vind dat gewoon echt te grappig voor woorden als je je indenkt dat een HV in eens een watervoertuig is geworden. Ik heb er hartelijk om kunnen lachen iig.

  • vind dat het spel van nacht ook heel traag was soms 5 seconden of langer wachten eens een oproep word gealarmeerd en dan zijn er geen/weinig mensen online
    en deze morgen is het soms nog zo allee ja zeg maar continu
    nog mensen die dit ondervinden

  • als jullie even nakijken,


    zijn er maar weinig actieve spelers, kunnen jullie makkelijk nakijken in jullie team hoeveel er dagelijks online zijn,
    ik denk dat het team van mks meer spelers wil aantrekken, want dat is dan weer goed voor hun inkomsten (via coins aankopen)
    maar de server is daar niet op voorbereid, zeker dan nog eens met zo een actie en dan ook nog eens de mensen die hun woning niet mogen verlaten,


    beter zou momenteel zijn om updates en actie's uit te stellen,
    tot dat de servers een (veel) grotere capaciteit aankunnen,
    want zo verlies je veel spelers.
    mocht ik opnieuw beginnen, en zou zien dat het zo slecht loopt, ik speel geen minuut meer verder
    dat moet nu voorkomen worden
    (uiteraard kan dat maar als iedereen terug beter is, bij deze ook veel beterschap toegewenst)


    take care


    thx...

  • Het spijt me maar ook ik wil even mijn boodschap kwijt.


    We zijn nu ongeveer al een maand aan het ********* met problemen. Er worden steeds acties gedaan voor coins maar het spel blijft niet goed werken. Ik heb het gevoel dat er niet geïnvesteerd wordt maar enkel geld binnen geharkt. Het is dagelijks ellende, spelers stoppen met spelen het is gewoon irritant aan het worden.


    Ik heb al tientallen coins uitgegeven aan team promotie, maar de nieuwe spelers stoppen met spelen omdat JULLIE spel niet werkt... Dag coins.... Het is vrij simpel investeer nu eens goed in het spel en binnen een week kan alles perfect lopen , maar je moet wel willen investeren! Hoeveel spelers wil je nog verliezen? Klachten op het forum?


    EN met alle respect om de Corona er bij te halen is voor mij niet geloofwaardig. ---Het was voor de corona al een puinhoop-corona kan je thuis werken dit spel heeft geen kantoor etc nodig-zeer toevallig dat net die ene die erom gaat ziek is...


    Wees eerlijk waarom het spel al weken niet meer functioneert zodat ik mijn coins verstandiger kan uitgeven! als jullie niet willen investeren en ons aan het lijntje willen houden zeg dat dan ook! ipv iedere keer leuke verhaaltjes neer te gooien die na enkele uren alweer niets waard zijn...


    Excuus voor de boosheid, maar ik investeer geld en wanneer ik geld uitgeef wil ik waar voor mijn geld!

  • Wees eerlijk waarom het spel al weken niet meer functioneert zodat ik mijn coins verstandiger kan uitgeven! als jullie niet willen investeren en ons aan het lijntje willen houden zeg dat dan ook! ipv iedere keer leuke verhaaltjes neer te gooien die na enkele uren alweer niets waard zijn...

    Sorry, maar deze opmerking vind ik een beetje ongegrond.


    Waarom zouden wij hier leuke verhaaltjes neergooien, mensen aan het lijntje houden en niet eerlijk naar jullie zijn?


    Elke dag proberen wij jullie van alle informatie te voorzien, en alles wat wij weten wordt direct met jullie gedeeld.
    Ons team bestaat uit mensen die zich in hun vrije tijd volledig inzetten voor dit spel, op vrijwillige basis.
    De uren die hierin worden gestopt zijn enorm, en vaak niet eens zichtbaar voor de community.


    Het enige wat wij kunnen doen is de ontwikkelaar op de hoogte houden van alles, en de beschikbare informatie doorgeven aan jullie.
    Op het gebied van serverproblemen wordt dit altijd 100% gedaan.



    Problemen die hier op het forum worden gezet lezen wij altijd mee, en geven wij direct door aan de ontwikkelaar.
    Maar hier boos worden heeft weinig zin, omdat wij niet transparanter kunnen zijn, noch iets zelf aan de problemen kunnen veranderen.

  • Dan geef de ontwikkelaar eens door dat het spel niet meer te spelen is en dat hij de beurs open trekt voor goede soft/hardware ... het is jaren goed gegaan tot de overname? Sla eens met die Hollandse vuisten op de tafel!


    Natuurlijk worden spelers boos als een spel (waar je geld in steekt) niet functioneert en spelers weglopen na investeren van team promotie.
    Je mag mijn opmerking ongegrond vinden, maar wij zien al weken geen bewijs van verbetering... met alle respect dan vind ik de berichten vaak ook ongegrond... wij willen enkel een goed spel (zoals het verleden) ...


    Ik zie inderdaad dat je met mijn dank heel veel berichten neerzet om ons op de hoogte te houden maar een maand verder is er niets opgeschoten, dus super aardig van je maar ik heb liever minder berichten en een werkend spel!... ik vind het nu eenmaal goed geweest zoals al tientallen spelers... geef dat maar door aan Duitsland. Er kunnen wel events etc gemaakt en gehouden worden en coins bestel acties maar geen werkend spel, we zullen er niet uitkomen denk ik. Ik respecteer je als mens, en als een beheerder die absoluut veel tijd energie erin steekt... maar aan praten hebben we niets meer...tijd voor actie!

  • Natuurlijk worden spelers boos als een spel (waar je geld in steekt) niet functioneert en spelers weglopen na investeren van team promotie.

    In welk spel lopen nieuwe spelers niet weg. Er zijn maar weinig spellen waar alle spelers langdurig actief blijven.
    Veel mensen melden zich aan om het even te proberen en stoppen dan.

  • In welk spel lopen nieuwe spelers niet weg. Er zijn maar weinig spellen waar alle spelers langdurig actief blijven.
    Veel mensen melden zich aan om het even te proberen en stoppen dan.

    Dat begrijp ik absoluut. Heb ervaringen genoeg als spel owner en online business maar als ik van spelers het bericht krijg :
    " Ik dacht dat het een leuk spel zou zijn maar ik stop met spelen want dit spel werkt niet "
    mag ik, neem ik aan, toch wel spreken dat er (ook) spelers weglopen ivm de weken lange ellende hier.


    Maar ik ga niet muggenziften tot vanavond laat over delen van mijn bericht, ik wil gewoon dat Duitsland of die ontwikkelaar investeert want dat is het enige probleem. Het heeft toch lang genoeg geduurd?