Posities door Jrh1997

  Het probleem van het niet zien van meldingen heeft 95% van de gevallen te maken met de kaartfilters. Zou niet horen, maar werkt wel zo.

  Dit heb ik toen de kaartfilters nieuw waren ook met Cahjo besproken, aangezien die aan mij een lijst vroeg met problemen waar ik de eerste dag al tegen aan liep.

  Het probleem zou dus bekend bij jullie moeten zijn.


  Op het moment dat je op de kaart alle meldingen uitschakelt, dan is je lijst (bijna) leeg als je het spel laadt. Zodra er mutaties op de meldingen plaats vinden, komen wagens aan, worden wagens naar toe gestuurd, nieuwe melding e.d., dan komt die ineens in je lijst.

  Hieronder een screenshot van mijn app. Het is niet mogelijk dat hier sprake is van cachegeheugen aangezien het een nieuwe telefoon is, waar ik net de app op geïnstalleerd heb. Hoe meer meldingen ik op de pc naar toe ga, hoe meer er in de app zichtbaar worden. '


  Kan het zijn dat je in de inzetvoorstel een gebouw of meldkamer hebt geselecteerd waar die het alleen van selecteert?

  Of staan beide voertuigen toevallig op negeren in inzetvoorstellen.


  Voor de instelling van het gebouw kan je hier kijken, zo staat die als je geen posten hebt geselecteerd en neemt die alle posten mee in de inzetvoorstel.

  In LSSM / Dashboard / Status worden sinds gisteren alleen nog maar de Politie voertuigen getoond. Bovendien niet allemaal, ik mis er een paar ;-)
  De Samenvatting in Dashboard geeft in de staafdiagrammen wel brandweer en ambulance weer, maar in de taartdiagram wordt gemeld dat ik in beide categorieën nog geen voertuigen heb.


  Bedankt voor het doorgeven. Ik zal het probleem doorgeven aan de ontwikkelaar van LSSM.

  Geen idee waarom je ze gisteren wel kon zien. Dit is nou eenmaal iets in de app wat er helaas al heel lang in zit sinds de invoering van de filters.


  Maar het lijkt mij handig dat je de meldingen aan zet als we het over meldingen hebben.

  ik heb daar niks aangedaan en gister avond kon ik het nog zien

  Als die een tijdje aan staat, komen de meldingen vanzelf zichtbaar, maar pas zodra er iets aan die melding veranderd. Dus niet bij het laden.

  Als je ze direct wilt zien, moet je het filter uitzetten

  Als je de kaartfilters uit zet, zal het waarschijnlijk zijn opgelost. In de app zijn de kaart en de meldingenlijst deels met elkaar verbonden.

  Dus de meldingen op de kaartweergeven.

  Negeer het dan gewoon en ververs na een tijdje weer.

  Dit zijn problemen die niet boeiend zijn om heel lang over na te denken. Je kan het zelf oplossen, dus doe dat gewoon.

  Moet je voor elk dingetje een topic maken om het te melden? Dit soort dingen komen nou eenmaal voor. 1x verversen en het is weg.


  Als je een probleem wilt melden is een toelichtende tekst wel op zijn plaats, ipv alleen een titel en 2 afbeeldingen.

  Scripts-MKS Stable 2.0

  Vanaf nu beschikbaar voor alle gebruikers, versie 2.0


  - [Instellingen] Er is een volledig nieuw instellingen menu die het oude menu vervangt.

  Neem een kijkje in het menu en laat weten wat je er van vindt!

  - [Sorteer meldingenlijst] Nieuwe module: Sorteer de meldingenlijst op basis van credits.

  - [credits] Nieuw label: Het lichtblauwe label wordt standaard niet gebruikt, maar kan je inschakelen door de waardes aan te passen.

  Indien je deze wilt gebruiken kan je de waarde van het donkerblauwe label verhogen.

  - [Verberg meldingenlijst] Nieuw: Verberg meldingen op basis van labelkleur.

  - [Verberg meldingenlijst] Je kan de diverse opties nu combineren.

  - Missionchief UK - Wijziging: Geplande inzetten nu ook zichtbaar bij de totalen.

  - Missionchief UK - Update: De alternatieve meldingen worden deels ondersteund. Volledige ondersteuning is in afwachting van implementatie van een onderdeel door de ontwikkelaar.


  Let op dat de oude versie binnenkort ook niet meer goed zal werken. Denk er dus aan om de update te doen. Gaat de update niet automatisch, dan kan je altijd deze link gebruiken.

  Bedankt MPR voor de antwoorden op de vragen.


  Ik snap dat er bij dit soort functies moet worden nagedacht over om de reguliere gameplay niet te verstoren. Maar 5 gebouwen op 1 locatie van de 3 soorten die we kunnen kiezen heb je in Nederland niet. Dus hiermee haal je voor realistische spelers de optie er al helemaal uit.


  De combinatie kosten 38.500.000 + eventuele uitbreidingen van je gebouwen zelf omdat die verplicht nodig zijn en de voordelen die er bij horen, vind ik totaal uit balans aangezien naar mijn mening en ook van spelers die ik spreek die 38,5 miljoen niet opweegt tegen de voordelen van +30% efficiëntie + 6 extra parkeerplaatsen en een helikopterstandplaats die dan vaak op een totaal onrealistische locatie komt.


  In de ontwikkeling van het spel wordt altijd zoveel als mogelijk naar realisme, maar naar mijn mening gaat deze hele update aan het realisme voorbij, wat in het nieuwsbericht juist benoemd werd.


  Het zou goed zijn als er meer een evenwicht gevonden wordt in de prijzen van de onderdelen en de voordelen, maar ook meer richting het realisme wordt gekeken, bijvoorbeeld aantal gebouwen dat je kan koppelen naar 3. Dat is goed mogelijk in NL voor het realisme, maar in combinatie met de toch riante prijs waarvan ik echt niet verwacht dat die nou ineens goedkoop wordt, zal dit niet zorgen dat de normale gameplay verstoord wordt.


  Los daarvan, het kleine gebouwencomplex kan je wel activeren op een VWS, nadat die basis gereed is heb je dus 300k uitgegeven voor niets, aangezien het totaal geen toegevoegde waarde heeft. Zou die optie er helemaal uitgehaald kunnen worden, zodat niet iemand dit kan doen om er daarna achter te komen dat het nutteloos is.

  Het mooiste zou zijn om inderdaad zo'n knop bij alle uitbreidingen te plaatsen. Voor nu is het een (tijdelijke) oplossing om de latere uitbreidingen te annuleren, dan krijg je de credits/coins gewoon terug en dan de gewenste update afkopen en daarna de uitbreidingen weer te starten.