Posities door Kevind

    Dan moet je meer / bekwamer / prof. personeel inhuren en geen vrijwilligers (waar ik mijn bedenking al bij heb) als je de klachten en fouten niet kunt bijhouden. Niet altijd verschuilen dat wij rustig moeten zijn, geduld etc want het zijn oooh VRIJWILLIGERS ... Dat is een bedrijfskeuze leg die last niet (NOOIT) bij spelers.

    Wel de vruchten plukken maar niet de risico's ?? Het boeit mij ook geen enkele moer meer vrijwilliger miljonair paard koe zebra of zwerver. Er zit een bedrijf achter dat goed verdient, dat brengt ook verplichtingen met zich mee. Niet alleen graaien... Het is na jaren ellende wel een keer goed geweest!

    Sluit ik me graag volledig bij aan!

    maar ik zeg het heel voorzichtig ... want het zijn vrijwilligers hé .... STTTT.... zij alles doen voor ons helemaal gratis waardoor sommige menen dat je rechten daardoor minder worden, of dat onbehandelde klachten niet met scherpere toon mogen aangekaart worden ...

    man man man .... We hebben het doorgegeven ..... we wachten op een reactie ,,,, we gaan het melden .... ze zijn er mee bezig ..... wat zie je precies, wat staat er in een scherm, welke browser, hoe laat .... Schei toch uit!!! ALsof wij de enige zijn, kijk en speel zelf en ondervind.

    (owja jullie hebben nooit problemen, de waterredding meldingen waren er ook en DE zei Nee niets aan t handje ... 3 weken wachten op meldingen!


    EN nog steeds niet inzien dat het niet werkt en dat spelers wegrennen.

    Het spel moet onder de schop (ik heb een offerte helaas te duur anders had ik een nieuw mk online gezet vandaag nog! en veel beter!


    EN wij kunnen hier tegen een praatpaal zeuren, die gooit het naar Duitsland en dan wachten en hopen dat ze daar tijd en zin hebben voor de hollandertjes... Dit is geen werkwijze zorg dat er iemand komt praten die invloed heeft aub wat hebben we aan deze zachtmakende praatpalen ???

    Er wordt steeds over realiteit gesproken, maar dit is een spel voor vele spelers.

    Je moet niet te veel realiteit willen, dat kan niet. Speelplezier hoort voorop te gaan!
    Daarbij als er over lijkenwagen of doden wordt gesproken (REALITEIT) dan is de realiteit opeens te heftig (hahaha.....blunder hoor)

    Meer flut meldingen van 340 credits is niet wenselijk, hogere inzetten wordt om gevraagd.
    Denk eens aan alle spelers !! Ook de kleine, ook de crewloze, ook de speler met weinig tijd....


    Als ik dagelijks 4 uren non stop speel kan ik 1.5 mil p week verdienen. ( ja het spel moet ook leuk zijn voor 4 uurtjes)
    Dus 1 gebouw per week. (met geluk want er is meer: cellen, bedden, uitbreidingen, opleidingen, specialisme etc waar je ook in moet investeren.

    De taken slaan ook op hol , niet haalbaar, niet leuk, niet meer interessant.
    - 3400 missies.

    - verdien 9 miljoen ??????????????
    - 10 brw bouwen , staat voor ruim 16 miljoen ... dus heb je 16 weken ?
    - 30 politiewagens .... jah hoor.... 3.150 mil, heb je 2-3 weekjes

    Ik weet dat er hard wordt gewerkt, maar ik vind dat er te weinig wordt geluisterd. Nieuwe melding van 20k is zo gemaakt.... net zoals de vallende fietser, de stotterende taxichauffeur en de snijwond in een dikke teen.... KOM OP @!

    Klopt , en die keuze wil ik graag maken gezien WR niet werkt.

    ALs je na twee weken dit niet kunt oplossen kies ik graag voor andere gebouwen te kopen dan gebouwen die niet werken. EN zo kan je als spel ook iedereen kans geven te kiezen blijf je wachten op meldingen op kies je voor gebouwen die wel meldingen opleveren. ( het gaat niet om paar dagen storing he) iedereen toch blij? ...

    Rustig genoeg ? Pffff


    doe eens rustig er zit een bug in maar het komt wel. je moet als je e verwijdert toch nieuwe bouwen

    Klopt , en die keuze wil ik graag maken gezien WR niet werkt. ALs je na twee weken dit niet kunt oplossen kies ik graag voor andere gebouwen te kopen dan gebouwen die niet werken. EN zo kan je als spel iedereen kans geven te kiezen blijf je wachten op meldingen op kies je voor gebouwen die wel meldingen opleveren. ( het gaat niet om paar dagen storing he) iedereen toch blij?

    Neej Gieske, door gevalletje frustratie te zeggen gooi je bewust olie op het vuur. Nu niet doen alsof je de slimme verstandige volwassen wijze man bent he haha
    Ik heb het recht gefrustreerd , met enig respect en manieren, te reageren op dit forum.
    Wie ben jij om die vrijheid af te nemen of te bekritiseren? Is frustratie hebben (wellicht terecht) dan verboden?? Mijn laatste preek :)

    Klopt, het is een spelletje, maar er is wel een bedrijf wat eraan verdient, er is een verdien model. Er is niet geleverd wat is aangekocht. Ik heb zelfs nog niet eens kunnen lezen : jullie hebben gelijk het werkt niet, duitsland moet aan de slag.
    Ik lees alleen maar het werkt wel, geduld, pois, testaccount werken wel ... ik heb gevoel niet serieus wordt gewerkt aan dit probleem na 2 weken wachten.


    Is het een idee dat spelers kunnen kiezen :


    -wil ik blijven wachten

    -wil ik mijn gebouw slopen MET vergoeding want het gebouw werkt niet.


    Iedereen tevreden....

    Het werkt gewoon niet , en vriendelijk rustig aangeven wordt na 2 weken moeilijk. Daarbij worden er nieuwe meldingen gemaakt terwijl waterredding niet werkt, en er wordt vaak tot steeds gezegd in DE werkt alles, testacc werken gewoon... geduld hebben....

    Hoe moet je anders na 2 weken aangeven dat het niet werkt, en een tevreden gevoel hebben van je investeringen / aankopen zonder werkende gebouwen? Zeker dank voor vrijwilligers etc maar er zit ook een bedrijf achter en die horen te leveren wat je koopt.

    Ja ik heb geduld maar geloof mij dit had in 2 weken opgelost kunnen zijn (ipv nieuwe meldingen maken) Dan wordt de toon anders en frustraties hoger .... i m sorry just human

    Gevalletje frustratie ??


    hahaha..... je werkt goed mee om die frustraties aan te jagen met zo een taal als gevalletje, en nergens op slaan....
    Altijd leuk te lezen dit soort ' gevalletjes "

    Maar goed gezien ja frustratie (is dat verboden waarom gevalletje er nederig bijzetten), en ik denk terecht ,wat jij piet henk of anja ervan vind is niet zo belangrijk vriend , dank voor jouw mening iig

    Lijkt mij handig de update die niet werkt ;

    (waarvan hun iedere keer zeggen het werkt daar wel, test accounts geen probleem, er is geen storing, er komen gewoon meldingen ......

    terug te draaien, en tegemoet te komen voor spelers die hebben geïnvesteerd in iets wat niet werkt.


    Is dat zo gek na aankoop van een niet werkend of bestaand product dat je gecompenseerd wilt worden ?

    Vrijwilligers , ondernemers of millionairs....dat maakt mij niet uit. Het enige verschil dat ik tegen vrijwilligers met meer respect en geduld zal werken )houdt ook op na weken wachten' .
    Er wordt een update gelanceerd die niet werkt. Dat heeft niets met welke ondernemerschap te maken. Waarom moet mijn houding ineens veranderen omdat het vrijwilligers zijn die dit met plezier doen


    Je hebt niet veel meldingen gehad???? Wees eens eerlijk : je hebt er GEEN gehad!
    Zoals alle 1000de spelers geen meldingen krijgen waterredding.

    Stop met dat gezeik over POIS ... wie houdt je voor de gek .... er komen geen meldingen al zet je 1000 poi neer ...


    Ik wil graag investering terug voor gebouwen die niet werken!" Simpel ...of het werkt of je komt tegemoet in kosten/investeringen.
    Lang genoeg gewacht....

    Na weken wachten nog steeds geen nieuws? Je kan toch geen update plaatsen, spelers hoop laten spelen en investeren en dan weken geen meldingen geven. Ik heb niet het gevoel dat dit spoedig wordt opgelost want zolang duurt dat niet ik spreek uit ervaring. Als in DE wel meldingen komen en in NL niet is het een simpele kwestie... maar je moet wel willen! (richt ik tot speleigenaar)


    Wat is er aan de hand? Waarom willen ze niet zorgen dat waterredding meldingen komen?


    Is het aub een idee om de geïnvesteerde credits/coins terug te krijgen van mijn gebouwen waterredding want ik heb voor niets miljoenen geïnvesteerd en coins besteld.

    Of er komen meldingen of ik wil graag mijn investering terug. MK wat kunnen jullie ons aanbieden???

    Kevind Dat kan zijn dat je de terugkoppeling slap vind, maar toch zul je het hier mee moeten doen. Als de ontwikkelaar zegt dat ze geen fout in de code vinden, dan kan ik op mijn kop gaan staan, maar het schiet niks op...

    Verder, hebben ze naar mijn database gekeken, die gekoppeld zit aan mijn account. Ze kunnen niks vinden. Ik schijn, naar aanleiding van mijn posten, 2,3% kans te hebben op 1 van de 15 meldingen van de waterredding. 1 van die meldingen zit in een lijst van ongeveer 850 meldingen.


    Zij geven aan, dat we blijkbaar nog niet aan de goede kant van de inzetgeneratie zitten, en het nog steeds wachten is helaas.


    Tot zover voor nu.

    Dank je wel Cahjo voor de uitleg en de genomen tijd :)

    Owzo ... ik vind de info erover niet. Ik wacht deze ff af ... (Wel omslachtig zelfde status namen te gebruiken dan als in het spel )

    Spel status:
    Adjunct-Hoofdcommandeur

    196.082.785 \ 500.000.000

    Verdiende credits:
    196.082.785



    Waarom staat op mijn profiel hier op het forum status "brandwacht" ?? 8|

    ALs er op een week tijd geen meldingen komen dan is het waardeloze investeringen om dit te bouwen. We / ik heb miljoenen uitgegeven en coins ivm de uitdagingen afgelopen weekend hieromtrent ... ik denk dat het duidelijk is dat we geen meldingen krijgen als ik berichten hier boven lees en de aantallen. Met alle respect voor je inzet maar ... slappe terug koppeling hoor. We krijgen GEEN meldingen met tientallen spelers en tientallen gebouwen en bijna een week verder.... wat wil je nog meer?

    Het moet ook leuk zijn om te spelen als je niet met een team speelt, of in een kleiner team etc .... Als spel (denk ik ) moet je kijken dat het voor iedereen leuk is. Daarbij heb ik een team en is het zwak om iedere x te recruiten (vorm van...) als we iets bespreken. Of alleen maar te verwijzen naar grote teams... Ik probeer een mening te geven en mee te denken , en het is een feit dat het zonder team erg moeilijk is.

    -Ik heb nu 142 meldingen open staan en de hoogste is 4230 credits.... Dat dus ...
    -Watersport geeft geen meldingen (wordt gewerkt)
    -Dure vliegtuig en water uitbreidingen maar zeer weinig meldingen (watersport zelfs geen wel ander haf mil geïnvesteerd en coins ! ) en zuur weinig credits terwijl je tonnen investeert vind IK bij deze meldingen waar je veel investeert. Vliegtuig meldingen minimaal 10K !
    - Van de 142 meldingen zijn er 109 onder de 1000 credits ???

    Simpel : Niet alleen meer, maar vooral focus op hogere verdiensten bij aanschaf kazerne.

    Ik ben het er redelijk mee eens dat de kosten erg hoog worden. Ik krijg 140 meldingen inmiddels maar 135 zijn onder de 5000 credits. De grote meldingen zijn zelden dus als er binnen 2 uurtjes miljoenen opgehaald kan worden vraag ik me af waar je die vandaan haalt met patiënten vervoeren of tuinhuisjes blussen lukt het niet iig.