Posities door Data

  Kan dit in de toekomst genoemd worden 'Versnel de aanbouw van 1 gebouwuitbreiding" of iets dergelijks om het beter te verstaan?

  Helaas kunnen wij daar in ieder geval op dit moment geen "beloftes" over maken.

  Wij bepalen als Nederlands team niet welke evenementen worden geactiveerd, en maken ook de vertalingen niet.

  Enige wat wij in dit soort gevallen kunnen doen is de ontwikkelaar later verzoeken de vertaling te veranderen, nadat het is gemeld op onze kanalen

  Ik vind het een onhandige uitbreiding dat water in liters en bovendien is het ook niet realistisch, het gaat bij TS etc niet om de tankinhoud maar ook om hoeveel hij kan pompen per minuut of per uur. Maw het gaat om aanvoercapaciteit niet om alleen tankinhoud.

  Met deze update richten we ons op de watervoorziening. Daarom is ook niet bij elke inzet dit nieuwe systeem ingevoerd, maar alleen bij incidenten waar de watervoorziening een uitdaging of interessant aspect van de melding kan zijn. Hiermee geven we de spelers in ieder geval een nieuwe uitdaging en meer flexibiliteit, en daarmee realisme, wat betreft de eenheden die ze graag willen sturen.

  Met een volledige realistisch systeem met pompcapaciteit en andere variabelen wordt de aard van het spel anders en zullen veel spelers de draad kwijtraken. En dat is ook een belangrijk punt: het moet speelbaar zijn voor een breed publiek van alle leeftijden en achtergronden. We maken daarin voor onze updates een afweging tussen speelbaarheid en realisme, waarbij we ook rekening moeten houden met wat er mogelijk is bij de ontwikkelaar.


  Met dit systeem bieden we naar ons idee een nieuwe invalshoek voor de incidentenbestrijding in het spel. Die daarnaast zorgt voor afwisseling tijdens het spelen. We begrijpen dat we niet alle spelers met alle updates tevreden kunnen stellen, maar hopen dat je met deze uitleg snapt wat de achterliggende gedachte is.

  Er is inderdaad een update geweest waar niks over is gezegd, tevens ben ik het ook nog niet mee eens hoe het werkt.


  Alleen een WT heeft echt toegevoegde waarden, al zou een Slangenwagen en een dompelpomp oneindig water kunnen leveren.... dat moeten ze nog inbouwen vindt ik!

  Wellicht is het handig om nog even te wachten tot onze officiële aankondiging - inclusief uitleg over de update - online komt?

  Mocht je het na het lezen van de uitleg nog steeds oneens zijn kun je dat hier uiteraard aangeven, maar tot die tijd nog kort geduld...

  Wanneer komt het bericht over de nieuwe functie die is geïmplementeerd? Snap dat het even kan duren, zijn nu al wel meldingen waarbij deze functie in werking en ben wel benieuwd hoe het nu precies is vormgegeven

  Zo spoedig mogelijk. Aankondigingen worden altijd ruim van tevoren voorbereid, maar wij mogen deze pas publiceren als we hier groen licht voor hebben.

  Dit om te voorkomen dat wij berichten publiceren over updates die nog incompleet zijn en/of kleine fouten bevatten.


  Hierdoor zijn updates over het algemeen dus - helaas - eerder zichtbaar voor jullie dan de berichtgeving online komt.

  Bovenstaand bericht verwijderd.


  michel_1 Het forum is een plek waar spelers elkaar op een normale manier vragen kunnen stellen, en elkaar kunnen helpen.

  Dit soort reacties dragen niet bij aan een normale discussie; topic is hierbij gesloten.

  Krijg je bij zo'n team event ook ambu en politie meldingen dan? (Heb al lang niet meer gedaan namelijk)

  Wij kunnen als team bij de ontwikkelaar alle melding-ID's opgeven die wij in een event willen, en dus ook politie / ambulance.


  Inhoudelijk ben ik het eens met het bovenstaande argument dat corona-gerelateerde meldingen reeds zijn afgekeurd, en dat dit ook voor evenementen geldt.

  ik moet er eigenlijk wel er tegen in gaan want ze maken hier geld mee (ik weet natuurlijk niet hoeveel enzo) en dan leveren ze deze kwaliteit

  Wellicht ten overvloede, maar wij verdienen als Nederlands team 0.0 aan dit spel.

  Alles wat hier aan fouten wordt besproken wordt door ons doorgezet naar de ontwikkelaar, maar voor klachten omtrent de kwaliteit van het spel en/of de servers kan ik niet anders dan je doorverwijzen naar Xyrality via Helpshift (https://xyrality.helpshift.com/a/mission-chief/?p=web)


  ---


  Wat betreft de discussie hierboven, ik denk dat het duidelijk is dat er sprake is geweest van een misverstand vanuit verschillende kanten.

  Omdat het enigszins lastig is een slotje te plaatsen op een "Verzameltopic voor korte en snelle vragen", denk ik dat het handig is als we het hier voor nu maar even bij laten... ;)

  Correct, deze "functionaliteit" is per ongeluk meegekomen naar onze versie met een update van Duitsland.

  Als het goed is zou deze functie volledig moeten gaan werken zodra er in de toekomst een algehele update voor de inzetvoorstellen komt.

  Op zich zou ik het niet slecht vinden mocht de alarmeringsregel noodhulp gesplitst worden in [DA+DB+DM], [DA+DB] en [DM] om de alarmeringknoppen te kunnen afstellen op het verwachte aantal arrestanten.

  Ook is het mij opgevallen dat de alarmeringsregels hernaamd zijn naar inzetvoorstellen, rond dezelfde periode dat mijn DM's niet meer gealarmeerd werden door de uitrukregels.

  Op de Functie Suggestielijst staan een aantal wijzigingen die wij in de toekomst willen doorvoeren in de Alarm- en Uitrukregels.

  Het opsplitsen van de DA, DB en DM staan hier niet expliciet in vermeldt, maar ook hier zullen wij zeker rekening mee houden.


  Wat betreft de naamswijzinging naar "Inzetvoorstellen"...

  Mogelijk is hier inderdaad iets fout gegaan, waardoor de DM Noodhulp nu niet meer herkend wordt.
  De fout is in ieder geval vandaag door een teamlid doorgegeven, en is momenteel in behandeling bij Duitsland.

  Gezien de "opgelost" functie - zoals hierboven aangegeven door beide spelers - toch niet gebruikt wordt, heb ik hem om verwarring te voorkomen uitgeschakeld.


  Wat betreft alle suggesties...

  We zijn intern nog steeds bezig met verschillende updates en verbeteringen, waaronder het verbeteren van het ziekenhuis.

  Details over de exacte update kunnen we - zoals eerder aangegeven - helaas nier geven, mede omdat wij afhankelijk zijn van Duitsland.


  We zijn dus zeker met het probleem bezig, alleen bepalen wij helaas niet het tempo...

  Beste spelers,


  Afgelopen4 september hebben wij jullie gevraagd om ons foto's toe te zenden voor een nieuwe banner.

  En dat hebben jullie gedaan. Allereerst dank voor alle inzendingen.


  Uit alle inzendingen hebben wij een selectie gemaakt van 10 afbeeldingen waarop gestemd kan worden.

  Zit jou afbeelding hier niet bij? Helaas, we moesten keuzes maken. Maar niet getreurd, misschien een volgende keer meer geluk.


  Jullie kunnen allemaal t/m 21-09-2020, 23:59, stemmen op jullie favoriete afbeelding.

  De stemming vind plaats op ons forum. (LET OP: Je hebt hier een forum account voor nodig).

  Je vind de poll hier: Facebook Banner - September 2020


  Alvast bedankt voor het uitbrengen van je stem.

  En dat de mooiste (misschien wel jou favoriet) mag gaan stralen op onze facebookpagina.


  Jullie Meldkamerspel.com Team

  -en de donaties per speler te bekijken. (klopt niet, admins en penningmeesters kunnen dat op de teamleden pagina)

  Zoals ik hem lees wordt hier bedoelt dat er een samenvatting van het totaal aantal credits per speler te zien is op de Teamkas pagina.

  Op de Teamleden pagina kan je de donatie percentages zien, maar op de Teamkas pagina het daadwerkelijk aantal credits.

  Nu heb ik het zelf niet geschreven, dus kan het ook mis hebben, maar dat is wat ik van de Blogpagina begreep.  Verder zijn alle punten van je eerste bericht nu verwerkt.