30-10-2017 Belangrijke mededeling ME

  • Het is een dag goed gegaan en nu krijg ik weer het dubbele aantal met meldingen voor ZULU's...Teveel om in ieder geval op te lossen met het aantal wat je hebt. :cursing:
    Toch maar weer terug de ME uitzetten, dan is daar in ieder geval geen zulu meer voor benodigd. :thumbsup:
    Om maar een beeld te geven: Ik heb nu 50 kazernes dus krijg ik 51 meldingen, waarvan 5 vermissingen en 5x andere meldingen waar een zulu voor benodigd is. Dat zijn dus 10 zulu's en ik heb er maar 4....Ik word er een beetje moedeloos van. :S Je krijgt ze niet meer weggewerkt op deze manier....

  • Het probleem zit hem in het aantal meldingen waarbij de helikopter vereist is. Hoe meer kleine nieuwe meldingen er komen zonder helikopter, hoe kleiner ook de kans wordt dat je een melding krijgt met helikopter.


    Aan de kleine meldingen wordt gewerkt.

  • Ik heb de poll open gezet t/m 1 nov, 8 uur. Tenzij het eerder een eenduidig antwoord geeft.

    Begrijp me niet verkeerd, maar er wordt een poll op 30-10-2017 aangemaakt en er wordt verwacht dat je binnen een dag een reactie geef, nu hebben er 28 gebruikers een mening via de poll gegeven van de 494 Gebruikers, waarom zo kort dag en geen enkele dagen zodat er eventueel meer gebruikers van de poll gebruik kunnen maken, nu lijkt het meer wie het eerst een mening geeft en als je te laat bent heb je pech?


    ik was niet in de gelegenheid om een reactie te kunnen geven of een waarde aan de poll te kunnen geven, beetje jammer weer.

  • Begrijp me niet verkeerd, maar er wordt een poll op 30-10-2017 aangemaakt en er wordt verwacht dat je binnen een dag een reactie geef, nu hebben er 28 gebruikers een mening via de poll gegeven van de 494 Gebruikers, waarom zo kort dag en geen enkele dagen zodat er eventueel meer gebruikers van de poll gebruik kunnen maken, nu lijkt het meer wie het eerst een mening geeft en als je te laat bent heb je pech?
    ik was niet in de gelegenheid om een reactie te kunnen geven of een waarde aan de poll te kunnen geven, beetje jammer weer.

    ik vind jou hier best wel een punt hebben Mastermind ik vond dat ook best wel kort iets minder dan 24 uur de tijd voor krijgen