Posities door brandje32

  IK heb een redderspost kunnen bouwen met 6 DAT-RB, 5 KHV en 5 BA-RB. En om meer te doen, moet ik eerst meer credits verdienen. Dus ik weet niet hoe het komt dat je en limiet tegenkomt. Misschien doordat ik meerdere posten heb gebouwt?


  De OVDG keert terug van een inzet als je instelling 'Ambulances automatisch terug alarmeren' aanstaat, en de inzet geen patienten meer heeft.


  Goedemorgen,


  Leuk een nieuwe uitbreiding de KNRM. Maar ik zat te kijken en ik zie dat er ook een groot aantal van deze posten zijn die niet direct aan het strand te koppelen zijn. (bv Dordrecht)


  Mijn vraag is dan ook, is het wel zinvol om deze posten te bouwen omdat ze eigenlijk nooit in de buurt zitten van een POI die nodig is voor de inzetten van de KNRM. (wel rivier maar die worden expliciet niet gebruikt stond te lezen in het nieuws) Graag een reactie of het slim is of niet...

  Ik denk dat er een onderscheid moet zijn tussen Reddingsbrigade op het strand in de zogenaamde strandposten en de KNRM reddingstations https://www.knrm.nl/reddingstations. Nu is er gekozen voor een gebouw waarin beiden zitten. Misschien had de optie beter geweest om ook te kiezen voor strandposten voor de reddingsbrigade op het strand of daar waar ze horen aan meren en plassen. Je kan ook een Reddingsstation op de plek zetten van een Reddingsbrigade en dan geen KHV erin.


  Is een flinke tijd geleden ook gevraagd.
  Antwoord was dat er geen maximum was, ook vanuit Sebastian bevestigd, maar toch had niemand er meer dan 10


  Staat volgens mij ook op de functie-lijst

  Misschien kan er gekeken worden naar rato.. Je krijgt dus je inzetten naar het aantal posten dat je hebt....

  Over het algemeen is een verdenking reanimatie 2 ambu's. Mocht er op dat moment geen tweede ambu voorhanden zijn kan een repit of huisarts voor assistentie gevraagd worden. Brandweer wordt ook vaak meegevraagd... Je zou natuurlijk een inzet maken ... Reanimatie...benodigd 2x ambu 1xpolitie en dan optioneel 1ts/siv (primaire inzet Kennemerland is 2 ambu 1pol) met incidenteel afhijsen patiënt 1ts 1rv/hw

  Ik bedoel dat je geen uitbreiding moet kopen zoals bij de WO en de luchthaven. Gewoon de voertuigen afzonderlijk implementeren bij de standaard voertuigen die er reeds instaan. Zo kan je die speciale voertuigen ook bij de gewone openbare brandweer stallen.

  Dan lijkt het juist handig om een (Bedrijfsbrandweer)uitbreiding in de bestaande posten toe te passen zo kunnen de kazernes die al gekocht zijn blijven staan en heb je de optie om ze wel of niet te gebruiken (wel of geen uitbreiding te doen) icm de eventueel bijbehorende inzetten.

  EEn aparte bedrijfsbrandweer misschien niet, maar de voertuigen afzonderlijk misschien wel ? ZO kan je een normale kazerne bouwen met gespecialiseerde voertuigen.

  Hoe kan je dan een bedrijfsbrandweer niet toestaan wat een wezenlijk onderdeel is van verschillende brandweermeldkamers in Nederland.

  Ondanks alles nog géén antwoordt op de de vraag "wordt de bedrijfsbrandweer toegevoegd in de NL versie?"

  Dat kan natuurlijk ook. Echter wordt die brandweer gezien als een reguliere brandweer in het spel en niet specifiek op dát bedrijf met de daar specifieke meldingen...Bovendien zijn er zat Bedrijfsbrandweren die niet buiten hun poorten- of en een hele korte straal rond het bedrijf komen.

  Suggestie staat al op de lijst goedgekeurd. Goede toevoeging, maar nog niet op dit moment.

  Prorail is een op zich zelf staande organisatie, hebben een eigen aansturing en een eigen OvD-Rail welke tp komt bij incidenten. Prorail kan door MK Brandweer worden gebeld bij incidenten of Prorail meld incidenten bij MK Brandweer. Prorail heeft geen aansturing vanuit MK Brandweer

  Ik denk dat het overgrote deel van de spelers dit spel speelt op hun laptop, pc of tabblet. Het gekke is dat het in de Duitse versie allemaal wel kan. Ik hoor er niemand over (Leitstellenspiel) dat het allemaal niet wenselijk is op hun mobiele appara(a)t(en). Het mooie van die categorieën optie is dat je het niet hoeft te maken. Als jij op een telefoon speelt kan je er voor kiezen om ze niet te maken, geef de overige spelers wel die mogelijkheid om die te maken en er gebruik van te maken. Zoals wij in ons team altijd zeggen "Iedereen moet zijn spel kunnen spelen op zijn/haar manier"


  Dat het een vertaald screenshot is lijkt me duidelijk aangezien niet iedereen de Duitse taal machtig is. Het zit al in het spel dus was enkel de vraag komt dit ook naar de Nederlandse versie? Dat er in Duitsland THW of SEG zit doet denk ik niet ter zake aangezien ze daar toch al heel veel verder zijn met de ontwikkeling, daardoor wordt er regelmatig gevraagd of zulke opties ook naar de Nl versie komen.

  Je zit nu in Leitstellenspiel.de. Geloof dat dit weinig met NL te maken heeft? Wat is nou precies het probleem?

  Een Probleem?


  Geloof niet dat ik een probleem meld @Woukaa .. De vraag was/is komt die optie van die tabbladen (Categorieën) welke in de Duitse versie zit ook naar de Nederlandse versie. Het lijkt een mooie aanvulling op de Uitrukregls...  ?(