Posities door brandje32

  We hebben varianten voor vliegtuig neergestort zowel op vliegvelden als er buiten.

  Op dit moment is er gekozen om deze versie buiten de vliegvelden te laten plaatsen, omdat het mogelijk is door het hele land. Het zou onrealistisch zijn als een vliegtuig alleen op een vliegveld kan neerstorten.


  Ze zouden voor het mooie welk meerdere POI van het vliegveld kunnen toevoegen aan het lijstje van POI voor de melding, dan heb je niet perse de vliegtuigbrandweer nodig, maar die kan je dan zelf kiezen om mee te sturen.

  Mee eens om de POI vliegveld toe te voegen. Doe dan meteen bij Incident keuze VBB toevoegen zodat de spelers die enkel VBB spelen ze ook krijgen. Iedereen blij lijkt me.:thumbsup:

  ik denk dat deze incident keuze verder niet is aangepast. Ook de reeds bestaande meldingen 'Vliegtuig neergestort' hebben enkel de standaard brandweer als incident keuze.


  Natuurlijk kan een vliegtuig ook neerstorten op een vliegveld, maar de kans is groter dat er dan sprake is van een (mislukte) noodlanding. Ik vermoed dat de aanwezigheid van de melding noodlanding vliegtuig maakt dat vliegtuig neergestort niet specifiek aan de vbb is gekoppeld, icm het feit dat voor deze melding geen AFO/OSC of Crashtender benodigd is.

  De kans dat een voorzorgslanding op een vliegveld mis gaat is vele malen groter dan dat een vliegtuig neerstort.


  Maar ach... dit spel heeft alle realiteit al verloren.....X/

  Misschien eens gaan nadenken over een Opco kan deze de arrestanten automatisch wegsturen. De optie weer toevoegen bij de Sar Heli's dat ze automatisch naar ziekenhuis vliegen. De verschillende gripscenario's (met de bijbehorende officieren ipv van ze op voorhand af te keuren en dan zeggen je kan er ook een HOD voor gebruiken) Arbeidshygiëne voor de brw of het aantal slachtoffers bij verschillende meldingen uitbreiden... opties zat om eerst te updaten

  Het is wat kort door de bocht om te zeggen wie je voor welke functie kunt gebruiken. De voorgestelde functionarissen zijn brandweer gerelateerd, worden ingezet bij meldingen. Je kan er voor kiezen om deze wel toe te voegen, Bij de Leider Copi Brandweer (LC) een Hovd opleiding gebruiken, Crisis Beheersing Brandweer (CB) een Hovd opleiding en zo hebben we nog de Informatie Manager Brandweer (IM) gebruik hier de opleiding Voorlichter voor. Mooie toevoeging tzt lijkt me ipv het op voorhand al af te keuren.

  Zou het niet eens tijd worden dat het aantal personen dat opgeleid kan worden in een klas wordt verhoogd. De 10 die er nu kunnen lijkt me iets wat karig in deze tijden.


  8)

  Je kan ook overwegen om het bij het premium account onder te brengen. Heb je premium kan je bv 30 personen per keer opleiden kies je ervoor om gewoon lid te blijven kan je er maar 10 doen. Maakt wellicht het Premium account ook weer wat interessanter voor spelers.

  Zou het niet eens tijd worden dat het aantal personen dat opgeleid kan worden in een klas wordt verhoogd. De 10 die er nu kunnen lijkt me iets wat karig in deze tijden.


  8)

  IK heb een redderspost kunnen bouwen met 6 DAT-RB, 5 KHV en 5 BA-RB. En om meer te doen, moet ik eerst meer credits verdienen. Dus ik weet niet hoe het komt dat je en limiet tegenkomt. Misschien doordat ik meerdere posten heb gebouwt?


  De OVDG keert terug van een inzet als je instelling 'Ambulances automatisch terug alarmeren' aanstaat, en de inzet geen patienten meer heeft.


  Goedemorgen,


  Leuk een nieuwe uitbreiding de KNRM. Maar ik zat te kijken en ik zie dat er ook een groot aantal van deze posten zijn die niet direct aan het strand te koppelen zijn. (bv Dordrecht)


  Mijn vraag is dan ook, is het wel zinvol om deze posten te bouwen omdat ze eigenlijk nooit in de buurt zitten van een POI die nodig is voor de inzetten van de KNRM. (wel rivier maar die worden expliciet niet gebruikt stond te lezen in het nieuws) Graag een reactie of het slim is of niet...

  Ik denk dat er een onderscheid moet zijn tussen Reddingsbrigade op het strand in de zogenaamde strandposten en de KNRM reddingstations https://www.knrm.nl/reddingstations. Nu is er gekozen voor een gebouw waarin beiden zitten. Misschien had de optie beter geweest om ook te kiezen voor strandposten voor de reddingsbrigade op het strand of daar waar ze horen aan meren en plassen. Je kan ook een Reddingsstation op de plek zetten van een Reddingsbrigade en dan geen KHV erin.


  Is een flinke tijd geleden ook gevraagd.
  Antwoord was dat er geen maximum was, ook vanuit Sebastian bevestigd, maar toch had niemand er meer dan 10


  Staat volgens mij ook op de functie-lijst

  Misschien kan er gekeken worden naar rato.. Je krijgt dus je inzetten naar het aantal posten dat je hebt....

  Over het algemeen is een verdenking reanimatie 2 ambu's. Mocht er op dat moment geen tweede ambu voorhanden zijn kan een repit of huisarts voor assistentie gevraagd worden. Brandweer wordt ook vaak meegevraagd... Je zou natuurlijk een inzet maken ... Reanimatie...benodigd 2x ambu 1xpolitie en dan optioneel 1ts/siv (primaire inzet Kennemerland is 2 ambu 1pol) met incidenteel afhijsen patiënt 1ts 1rv/hw