[FT-505] Uitlenen van Voertuigen

  • is het misschien mogelijk om elkaar voertuigen uit te kunnen lenen binnen het team? dan echt alleen uitlenen niet geven.
    bijvoorbeeld zoals bij personeel werven 3 dagen, of misschien 7 dagen?
    bijvoorbeeld als je nog moet wachten op je opleiding dan een voertuig te lenen van een collega?
    want in het echt gebeurd het ook weleens dat een voertuig word uitgeleend aan een andere post.



    Thomas, Team Rescue

  • Nee, gewoon nee.


    En ik kan mij haast niet voorstellen dat het in 'het echt' ook gebeurd, dat als iemand de opleiding niet heeft er een voertuig van een andere post tijdelijk komt.

    niet op die manier, maar er worden wel voertuigen uitgeleend aan andere posten, je eerst ff verdiepen voordat je iets zegt.
    En dat was een voorbeeld Einstein

  • niet op die manier, maar er worden wel voertuigen uitgeleend aan andere posten, je eerst ff verdiepen voordat je iets zegt.En dat was een voorbeeld Einstein


    Nou rustig aan, gewoon normaal reageren kan ook. @Nitza heeft gewoon een goed punt. Specialistische voertuigen kun je niet zomaar uitlenen, inderdaad iets met opleidingen.



    Maar goed, om antwoord te geven op je suggestie. Diverse redenen waardoor dit geen goed idee is:
    - We spreken hier over meldkamers, regio's hebben eigen materieel wat je zelf kunt rouleren. In de regel spelen mensen in een of meerdere regio's, regiobreed uitlenen is niet realistisch.
    - Uitlenen betekent dus in het meest realistische geval inzetten bij een melding en dat kan al gewoon. Zeker als je moet wachten op een opleiding;


    En om het nog af te ronden waarom zou je het willen?

  • Enkel een meerwaarde als je voertuig in het spel bvb onderhoud nodig heeft of een ongeval heeft en naar de garage moet. Dan kan je tijdelijk een TAS ofzo gebruiken van een andere speler.... Buiten deze reden zie ik er zelf geen meerwaarde van in persoonlijk.

  • volgens mij begint hij met een niet normaal antwoord te geven?
    zodra hij zich niet normaal opstelt tegen mij, zie ik geen reden om netjes tegen hem te blijven

  • Nou we kunnen daar allemaal een mening over gaan vormen en dat gaan delen, maar dat gaan we niet doen. Dit topic heb ik dus gesloten.


    De inhoudelijke reactie op het idee staat hierboven, omdat het min of meer een uitwerking betreft van een ander idee is plaatsing op de lijst niet nodig.


    Verdere vragen of opmerkingen mogen via een privébericht.