[FT-506] Vrije Voertuigen op UGS door Admin laten alarmeren

  • goedenavond, binnen ons team is het idee gevallen om het misschien mogelijk te maken dat er van ieder lid een voertuig vrij staat (op bijvoorbeeld een UGS), die de (co) admins dan aanrijdend kunnen sturen bij grote branden en zodra de wil er is ook naar de teaminzet.
    ons leek het al best handig.


    fijne avond nog
    Thomas Team Rescue

  • Waarom zou dit precies handig zijn?
    De speler kan het zelf toch allemaal sturen?


    Lijkt het idee dat op de lijst staat, waarmee je voertuigen van naburige spelers uit je team voor eigen meldingen aan kan vragen, realistischer...


    Data

  • het is handig omdat bij grote branden (die van 20 en 30 posten bijvoorbeeld) iedereen wel aan aanwezig wil zijn, aangezien ze niet vaak voor komen en veel opleveren.
    en zodra jijzelf offline bent kunnen de admins dan EEN voertuig sturen (ze kunnen veder niks met het voertuig, dus niet verwijderen ofzo)
    hoop dat het nu duidelijk is?

  • Dit zal eveneens het gevolg hebben dat er accounts worden aangemaakt speciaal om voertuigen te leveren bij teaminzetten, dat is zeker niet de bedoeling. Daarnaast is de opzet van het spel dat je credits kunt verdienen door het spel te spelen, dus niet door credits verdienen terwijl je afwezig bent.


    Het idee dat @Data aangeeft is niet alleen realistischer, maar werkt bovendien alleen als spelers online zijn en zijn daarmee een veel betere toevoeging.


    De door jou geschetste oplossing kunnen we helaas niet gaan uitvoeren.

  • Dat was één van de redenen, ook gewoonweg dat het niet het idee is van het spel om offline geld te verdienen, enz. (Gaf Timo allemaal aan)...


    En er is weinig aan te doen.

    • Verificatie van Email helpt niet, je kunt gewoon adressen aanmaken
    • IP-Restricties helpen niet, soms zijn er meer apparaten per huishouden die dit spel willen spelen.
    • Beperken van functies tot een rang kan, maar als we deze te laag leggen heeft het geen zin en als we deze te hoog leggen is het nadelig voor eerlijke spelers
    • ReCaptcha helpt alleen tegen bots, dat is het probleem niet zo zeer

    Verder zou ik niks weten wat helpt...
    Behalve ervoor zorgen dat het niet (teveel) "beloond" wordt


    Data