uitbreiden ziekenhuizen

  • Ik heb een functie suggestie voor het uitbreiden van ziekenhuizen. ik denk dat het een mooie toevoeging zou zijn als je een ziekenhuis kan promoveren naar academische ziekenhuis.


    ik zie dat als volgt voor me:
    als je alle afdelingen hebt uitgebouwd dan is het mogelijk je ziekenhuis te promoveren naar een academische ziekenhuis middels een uitbreiding die ook 1 of misschien 2 weken duurt. kwa kosten denk ik dat je moet denken aan 580.000 credits (kosten nieuw ziekenhuis + beduitbreiding) of eventueel 200 000 en dan de bedden los kopen.


    Wat kan een academische ziekenhuis
    2 of 3 patienten ontslaan per uur ipv 1
    60 of 90 plekken (bedden) ipv 30
    patienten per helikopter ontvangen?
    patienten met een micu ontvangen (besteld vervoer en als incident (spoed vervoer) waarbij de spoedvervoer vanaf een ziekenhuis moet komen die niet gepromoveerd is patient heeft meer specialistische zorg nodig en daarom transport naar een academische ziekenhuis.
    patienten weer wegsturen besteld vervoer middels micu of per ambulance naar "lokaal" ziekenhuis.

  • Als ik kijk naar de uitbreiding van een gewoon ziekenhuis naar een academisch ziekenhuis ben ik geneigd ja te zeggen zodra dit meer behandelopties heeft.
    Eventuele kosten of onkosten er buiten gelaten.
    Als ik kijk naar het ontvangen van een heli kan dit nu bij ieder ziekenhuis, door dit te gaan blokkeren ga je spelers dwingen om een academisch ziekenhuis te hebben. Tevens als je geen academisch ziekenhuis hebt benadeel je de spelers die een of meerdere helikopters hebben, want waar gaan die met hun patiënten naar toe?


    Ik den zeken dat dit een leuke toevoeging kan zijn, alleen zal er wel naar een goede opzet gekeken moeten worden.

  • Ik bedacht me net nog een idee voor uitbreiden van ziekenhuis. Sommige ziekenhuizen hebben tevens ook een ambulancepost. is het idee om bij ziekenhuis als die eigen is een uitbreiding voor een ambulance standplaatsen te realiseren?

  • Ik bedacht me net nog een idee voor uitbreiden van ziekenhuis. Sommige ziekenhuizen hebben tevens ook een ambulancepost. is het idee om bij ziekenhuis als die eigen is een uitbreiding voor een ambulance standplaatsen te realiseren?

    Technisch helaas niet mogelijk.


    Gebouwen kunnen slechts 2 soorten uitbreidingen hebben.
    In het geval van het ziekenhuis zijn dit reeds de ziekenhuisbedden en de specialismes.


    Dit is ook de reden geweest voor het Hoofdbureau in plaats van de OvD, ME, etc. op de reguliere politiebureau's te kunnen plaatsen.
    Deze brueau's hadden al parkeerplaatsen en cellen, waardoor overige uitbreidingen voor de OvD, ME, etc. niet mogelijk waren.