Nieuwe combinatieknop

  • Het is nu minder erg door de gewenning, in het team is het ook minder, ik heb zelfs een dag foutloos gehad, maar de laatste dagen merkte ik dat ik er (weer) meerdere keren op klikte. Juist de positie van de bovenste balk, daar zit ie precies tussen de andere knoppen in die ik wel gebruik, dus je klikt hem best gemakkelijk. Daarom dat ik later een post maakte met nieuwe suggesties van alternatieven om er misschien nog iets anders mee te doen (i.p.v. optioneel/verwijderen). Van mij mogen de knoppen best wel naar links opgeschoven worden want het gaat niet alleen om gewenning maar ook om de functionaliteit.


    Ik houd zelf wel een beetje van minimalisme, dus alles wat niet nodig is mag van mij wegblijven. Verder dacht ik erover na wie dit zou willen gebruiken, maar de mensen die dit soort knoppen graag willen gebruiken moeten toch wel in een team zitten waar iedereen alles deelt en waarbij je met alle meldingen mee probeert te doen om veel credits te scoren, daar lijkt het op en een ander nut kan ik er niet van inzien. En zo extreem zijn wij niet bezig in het team en vooral niet gezien er ook een lichte verspreiding is tussen elkaar.

  • Graag zou ik net als bij de andere (pas besproken) update (altijd aan/uit teamchat) ook voor de knop een poll zien zodat iedereen er voor of tegen kan stemmen, of dat er nog gekeken kan worden naar alternatieve toepassingen waar ik in eerdere posts in dit topic ideeën voor gegeven heb.