Gebouwen verplaatsen

Diese Seite verwendet Cookies. Durch die Nutzung unserer Seite erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies setzen. Weitere Informationen

Nieuwe Suggestie? Controleer eerst de Suggestielijsten in de topics Voertuig Suggesties, Incident Suggesties en Functie Suggesties of deze suggestie al eerder is voorgesteld.

 • Gebouwen verplaatsen

  Als je reeds een tijdje met het spel aan de gang bent merk je dat in het begin (en soms nog steeds weleens) wellicht niet altijd de beste keuze hebt gemaakt qua placering van gebouwen. Nu is het spel natuurlijk geen PortoCabin-tycoon en niet 'ontworpen' om al je gebouwen maar een beetje lukraak en oneindig over de kaart te kunnen verhuizen, maar om ze nu te moeten slopen terwijl je er soms toch een paar miljoen credits ingestoken hebt is ook zo zonde.

  Tuurlijk, tegen een betaling van 10 coins kan je je gebouw verplaatsen naar een andere locatie (en daar zit natuurlijk een van de verdienmodellen in voor de ontwikkelaar), maar zou het niet supertof, -fijn en -lief zijn om bijvoorbeeld 1 verplaatsing per week of per maand gratis te mogen doen? Zie het net als personeelsverplaatsing; 10x per week gratis en wil je meer moet je dat aankopen of een weekje geduld hebben :)
 • Firefan240 wrote:

  Je kan ook gewoon een gebouw slopen en ergens anders een nieuwe bouwen.
  Dat zou je aan het begin nog wel kunnen doen, maar ik zit op dit moment aan 45 brandweerkazernes en die kost meer dan een miljoen credits.
  Verwijder je er dan 1 dan heb je nog 44 brandweerkazernes.
  Wil je dan weer een nieuwe maken dan betaal je niet de prijs die je had betaald voor degene die je hebt verwijdert, maar de prijs van de 45ste kazerne, dus ook weer meer dan een miljoen credits ipv de 100 000 die je voor die andere kazerne had betaald.

  Daarom verplaatsen mensen hun kazernes, omdat je anders alles kwijt raakt van die kazerne: gekochte voertuigen, Uitbreidingen, levels en de aankoop van de kazerne wat bij velen toch wel miljoenen credits is wat je dan in totaal "weggooid".
 • Firefan240 wrote:

  Ik ben nogal zuinig met mijn Coins en heb er nu zon 180 gespaard waardoor ik dus 18 kazernes kan verplaatsen zou dat nu nodig zijn. Ik vind de beschuldiging van verdienmodel een beetje overdreven. Je kan ook gewoon een gebouw slopen en ergens anders een nieuwe bouwen.
  Nou hoho. Dat een beschuldiging noemen dat vind ik pas overdrijven ;)

  Maar er zit wel degelijk een waarheid achter; elke verplaatsing kost je 10 coins. Die moeten ergens vandaan komen.

  Vandaar mijn suggestie en gezien de bijval die ik van anderen krijg ben ik niet de enige die het een welkome geste zou vinden.

  Laten we hopen op een positief antwoord uit Duitsland!

  Bericht is 1 keer bewerkt, laatst door “Ramonvdo” ().