[FO-517] Automatische Chatbericht bij vrijgeven Incident

  • Mij lijkt het een goed idee om aan de huidige functie delen van incident de actie toe te voegen dat er een regel in de chat komt. Een teamgenoot heeft het volgende incident gedeeld {INCIDENT NAAM}
    En dan zou er voor gene die dat niet willen zien in chat bij de meldkamer een instelling (vinkje) gemaakt kunnen worden waarmee mensen de incident beschikbaar chat bericht niet meer worden weergegeven.



    andere variant van het idee:
    je zou ook net als een ambulance spraakaanvraag incidenten die met het team worden gedeeld in de status venster sticky bovenaan zichtbaar kunnen maken. zolang nog geen respons is gegeven op dat incident zichtbaar en eventueel een knopje om het betreffende incident weg te klikken zoals we nu al kennen van incidenten die worden "opgeschaald"

  • Groene lijst van incidenten zou inderdaad wel voldoende moeten zijn om de incidenten terug te vinden.
    Wanneer spelers een nieuwe inzet vrijgeven, kunnen zij beter zelf een bericht plaatsen en daarbij direct aangeven welke voertuigen nodig zijn.


    Ik vrees dat als deze functie wordt ingevoerd, eenzelfde discussie zal ontstaan als bij het beruchte vinkje van de teamchat, dat altijd aan zou moeten staan of niet...


    Data