Spelers weglokken uit een groep

  Diese Seite verwendet Cookies. Durch die Nutzung unserer Seite erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies setzen. Weitere Informationen

  • Spelers weglokken uit een groep

   Ik krijg klachten van mede spelers uit mijn groep dat er weer geprobeerd word om in een andere groep te komen spelen
   het kan niet zo zijn dat spelers uit mijn groep of andere groepen gelokt worden om in hun groep te komen spelen.
   Content Expert Brandweer - Team Meldkamerspel.com

   Team eigenaar MJR Nederland
   meldkamerspel.com/alliances/528
   Discord moderator meldkamerspel.com
   Content adviseur Team Meldkamerspel
   discord.gg/nzn8xGz
  • In het verleden hebben we dit ook wel eens gehad, maar zou je het niet eerst in privé berichten op proberen te lossen? Overigens blokkeren we daarna meestal de verzender.

   Wat betreft de klacht: Het komt best wel vervelend over als iemand leden wilt pikken, en ook de manier van schrijven klinkt nogal denigrerend over het andere team. Dus dat zegt vooral iets over de schrijver...
   :rolleyes: Voor deze melding zijn er minimaal 999 brandweermensen benodigd. Team-Admin: VRR & HM en Buren
  • Een dergelijk bericht van 112-opa is erg onhandig, maar minstens net zo onhandig vind ik het van Michaelkraan dat dit bericht, kennelijk zelfs nadat er onderling contact is opgenomen, met naam en toenaam op het forum gepost wordt. Zo ontstaat de publieke schandpaal, waarbij ik me afvraag of dat de bedoeling is/moet zijn. Geschillen los je in eerste instantie met elkaar op en zonodig met tussenkomst van een Admin.
   Michael, tip voor de toekomst: als je je bericht hebt gepost om in het algemeen aandacht te vragen voor het voorkomen van weglokken van leden, dan is het sterker als je een geciteerd bericht anonimiseerd.
  • Robert wrote:

   Een dergelijk bericht van 112-opa is erg onhandig, maar minstens net zo onhandig vind ik het van Michaelkraan dat dit bericht, kennelijk zelfs nadat er onderling contact is opgenomen, met naam en toenaam op het forum gepost wordt. Zo ontstaat de publieke schandpaal, waarbij ik me afvraag of dat de bedoeling is/moet zijn. Geschillen los je in eerste instantie met elkaar op en zonodig met tussenkomst van een Admin.
   Michael, tip voor de toekomst: als je je bericht hebt gepost om in het algemeen aandacht te vragen voor het voorkomen van weglokken van leden, dan is het sterker als je een geciteerd bericht anonimiseerd.
   Ik sluit mij volledig aan bij bovenstaand bericht.

   Allereerst, niet erg handig om een Screenshot met naam van de afzender zichtbaar hier online te plaatsen.
   Afbeelding is dus ook verwijderd, ondanks dat de meesten deze nu toch al gezien hebben.

   Daarnaast, net zoals ik eerder vandaag in dit Topic heb aangegeven: Problemen los je onderling op.
   Wanneer dit écht niet gaat, kun je dit hier aangeven of - in dit geval nog beter - een Admin contacteren, bijvoorbeeld via de Forum PB Functie.
   Teamleider - Team Meldkamerspel.com
  • zie hier het probleem niet van in... zolang er geen systeem word ontworpen om mensen uittenodigen anders dan forums en adverteren, denk bijv aan de mogelijkheid spelers te kunnen inviten doormiddel van een knop bij hun profiel of een centrale chat waar iedereen met elkaar kan spreken.


   Jnorev,
   Meldkamer BeNeLux
  • Dat systeem gaat er in ieder geval niet komen.

   De reden hiervoor is hetzelfde als waarom er wordt aangegeven dat het niet netjes is om mensen uit andere teams "weg te lokken".
   Spelers, en met name teams, vinden het over het algemeen niet zo fijn om constant benaderd te worden door andere teams die spelers willen.

   Spelers zijn vrij om een team te kiezen, en teams om hun team te promoten via het Forum of de in game advertentie methode.
   Het weghalen van spelers is niet verboden in de regels, maar of het netjes is is een ander verhaal.
   Teamleider - Team Meldkamerspel.com
  • Jnorev wrote:

   zie hier het probleem niet van in... zolang er geen systeem word ontworpen om mensen uittenodigen anders dan forums en adverteren, denk bijv aan de mogelijkheid spelers te kunnen inviten doormiddel van een knop bij hun profiel of een centrale chat waar iedereen met elkaar kan spreken.


   Jnorev,
   Meldkamer BeNeLux
   nee klopt want je doet het zelf bij ieder team, daarom zie jij het probleem niet ;)
   Regio: 24 , 23
   Meldkamer: Maastricht

   De enige echte Discord server; discord.gg/h8pWENE (150+ Leden)