Team Alarmcentrale

 • Beste spelers, ons team zal zich ook eens introduceren :-)


  We zijn een gezellig team die veel samenwerkt, elkaar helpt en respecteert.


  We richten ons met de inzetten op geheel Nederland en België.


  We zijn ook een team waar beginnende spelers welkom zijn. Zij krijgen coaching, sturing en richting en waar je al je vragen kunt stellen. De ondergrens om lid te worden ligt op 100.000 credits.


  Verder hebben we een adminteam die regelmatig leuke en dynamische eigen inzetten maakt, mooie verhaallijnen bedenkt en heel veel humor heeft!

  Zij houden ook de gedeelde inzetten in de gaten. Dit om het spel lopende te houden en inzetten af te vullen zodat wagens weer vrijkomen voor nieuwe inzetten.


  Overigens is het reuze gezellig als je naast je vragen mee praat in de chat, maar ben je meer op jezelf…. ook prima…

  Wel vragen we je om ook inzetten te gaan delen als ze boven de 5000 credits uitkomen. Dit alles zodat een ieder kan groeien. We zijn allemaal eens klein begonnen. Inmiddels laten we de inzetten staan en doen tussen 20 en 22 uur een afvulronde.


  Natuurlijk gaat het ook in ons team erom om elkaar te helpen met groeien, maar we zijn geen team waar alles draait om “knallen, knallen, knallen voor de snelle credits”. Dus als je liever van puur en alleen extreem hard groeien houdt dan zijn wij waarschijnlijk niet jouw team.


  Wel staan we op plaats 8 in de top 10 en streven we natuurlijk naar plaats 7 en hoger.


  Gezelligheid en het hebben van een leven buiten het spel wordt in het team gerespecteerd.


  Voor meer info en de “regeltjes” kijk eens in de openbare info van het team “alarmcentrale”.


  Wij zijn te vinden via https://www.meldkamerspel.com/alliances/1163


  Veel speelplezier en mogelijk kunnen wij je binnenkort verwelkomen in ons team!


  Update 3-4-2023 -> De teamkas is inmiddels weer uitgezet. Dus wat je aan credits verdient is voor jou en hoef je niet (deels) af te staan aan het team. Er wordt sinds 3 april gewerkt met een andere wijze van delen en afvullen dan voorheen in dit team gebruikelijk was. dit aangepast in bovenstaande tekst.

  Team-admin - team Alarmcentrale - zie ook onze promotiefilm

  Bewerkt 3 tijdstippen, duren SandraPV: Update 3-4-2023 -> De teamkas is inmiddels weer uitgezet. Dus wat je aan credits verdient is voor jou en hoef je niet (deels) af te staan aan het team. Er wordt sinds 3 april gewerkt met een andere wijze van delen en afvullen dan voorheen in dit team gebruikelijk was. dit aangepast in bovenstaande tekst. ().

 • michaelkraan

  Heeft de discussie gemarkeerd als "Zichtbaar".
 • michaelkraan

  Heeft de discussie gemarkeerd als "Zichtbaar".