Grote inzetten met Crashtenders

Diese Seite verwendet Cookies. Durch die Nutzung unserer Seite erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies setzen. Weitere Informationen

Nieuwe Suggestie? Controleer eerst de Suggestielijsten in de topics Voertuig Suggesties, Incident Suggesties en Functie Suggesties of deze suggestie al eerder is voorgesteld.

 • Grote inzetten met Crashtenders

  Goedenavond,

  Misschien heb ik niet goed gezocht, dan mijn excuses. Maar ik dacht dat het misschien leuk zou zijn om bijvoorbeeld grote industriële branden toe te voegen waar ook CT's voor benodigd zijn.
  Voorbeeld is misschien wel de grote brand paar jaar geleden in de Moerdijk waar ook CT's van Woensdrecht, Gilze-Rijen en Eindhoven kwamen. Zo kunnen we meer grote meldingen krijgen, en worden alle voertuigen benut.

  Tevens zou hier de SB ook mooi bij gevoegd kunnen worden :)
  Met vriendelijke groet,
  Cahjo

  Communicatie Expert - Team Meldkamerspel.com

  Spel gerelateerde vragen graag via het forum stellen.
 • Bij het invoeren van de Crashtenders is deze optie ook al ter sprake gekomen. Is vast nog wel in dat topic terug te vinden.

  Conclusie was toen dat dit interessant kan worden als de SB/industriebrandbestrijding wordt toegevoegd.
  De CT zou dan een dubbelfunctie CT/SB/TW kunnen krijgen. Dit is verder nog niet uitgewerkt maar staat dus wel op de radar als toevoeging bij de invoering van SB/SBH/SVMH enz.
  Mvg,

  MPR

  Communicatie Manager - Team Meldkamerspel.com

  Bèta-Tester LSS-Manager voor Meldkamerspel