Posities door Inspecteur Clouseau

    wat me trouwens ook opvalt is dat voertuigen niet over de paars / roze stippellijn willen rijden. ik vermoed dat die paars roze stippellijn wordt gezien als wandelpad. ik heb nu als test een DA RB gealarmeerd naar random melding maar hij komt pas op de kaart bij een fietspad of normale weg. en rijdt niet op het strand vanaf post. zou dat reden kunnen zijn dat de poi niet worden gebruikt omdat ze niet aan een weg zitten?


    ik gebruik openstreetmap

    Volgens mij zijn enkel grenslijnen paars en dus logisch dat er niet over gereden wordt. Ik ben niet zeker waar je Roze lijnen ziet. Ik ben ooit eens op kamp geweest met personen die verdwaalden omdat ze hoogtelijnen voor wandelpaden aanzagen :D

    Vele korpsen gebruiken aanhangwagens om niet teveel grote en kostelijke voertuigen te moeten gebruiken. Momenteel bevat het spel echter alleen de WOA, welke de boot is voor de Waterongevallen. Dus stel ik voor om het aantal soorten aanhangwagens te verhogen.


    Zo'n aanhangwagens geven het voordeel om verschillende ploegen op een kazerne te hebben zonder dat ze elk een groot voertuig nodig hebben. Ze koppelen deze gewoonlijk op de dienstwagen of dienstbus en zijn ermee weg.


    Voorbeelden van zulke aanhangwagens zijn de slangenaanhangwagen, materiaalhulpaanhangwagen, pomp op aanhangwagen, duikaanhangwagen en de IGS-aanhangwagen (WVD voorNL). Voor specialisaties gelijk WO en WVD zou er wel een berperking moeten zijn dat het trekkend voertuig een TS of DB-K moet zijn met juist gespecialiseerd personeel aan boord.

    In hun testomgeving hebben ze geen enkele moeite om inzetten te genereren. Ze laten zelfs screenshots zien van de inzetten.

    Tonen die screenshots ook hoe de inzet eruit hoort te zien op de kaart? Ik zat effe te denken dat de kaartfilter geen checkbox heeft voor waterredding. Misschien is dat deel van het probleem, of een gevolg van een gemeenschappelijk probleem.

    Als extra data kan helpen mag je gerust mijn profiellink ook doorgeven. Hij zit in mijn signature. Ik ga vanavond ook een paar gedachten uitproberen met veranderde meldkamerstructuren.


    edit : zelfs met hun eigen meldkamer krijg ik er geen meldingen op, ik had gehoopt dat dit de kans zou vergroten want ik heb al gemerkt dat BW posten die alleen zijn in hun meldkamer ook vaker een melding krijgen dan andere.

    Vraagje:


    Als ik een DA-HOD bij eigen voortuigtype DA-OVD noem en het vakje niet aanvink, wordt dit voertuig dan door de A&U ook gezien als een OvD?


    Of moet ik dan handmatig mijn A&U aanpassen?

    Dit is mij niet gelukt te doen, al bestaat de kans dat ik het niet correct doe.




    de OVD-G hoe kun je die instellen zodat die automatisch terug gaat van een melding als er geen patienten meer zijn

    Dat is de instelling 'Ambulances automatisch terugalarmeren', in de meldkamer tabblad instellingen. Ik geloof wel dat dit beperkt tot premium accounts is.

    Net een paar tellingen gedaan. ik heb +- 225 gebouwen die inzetten genereren, waarvan 5 waterredding. Dus 5 op de 225 meldingen die ik krijg zouden waterreddinggerelateerd moeten zijn. Gisteren heb ik +- 280 meldingen staan in mijn overzicht, daar staan meldingen waar enkel een ambulance nodig is niet meegerekend dus heb ik zeker 300 meldingen verwerkt. Mijn speeltijd was gemiddeld, dus zou ik na al die dagen toch al ongeveer 6 waterredingsmeldingen per dag moeten hebben.


    Ik zie in de details van de waterreddingsposten dat zij zelf die inzetten genereren, en niet door een ambupost of politiebureau. Is het mogelijk dat die gebouwen nog niet in de berekeneningsformule van de inzetgenerator toegevoegd zijn?

    ""Zitat von"" -> ""Citaat van"", (gebruikt als je iemand citeert)

    ""Abmelden"" -> ""Uitloggen"" (knop om uit te loggen)

    ""Suchbegriff eingeben"" -> ""Zoekterm ingeven"" (staat in het invulveld van de zoekknop voor je begint te typen)

    ""Suchergebnisse"" -> ""Zoekresultaten"" (Titel op de pagina voor zoekresultaten)

    ""Suchergebnisse 1-20 von insgesamt <#resultaten> für „<zoekterm>“."" -> ""Zoekresultaten 1-20 van de <#resultaten> voor „<zoekterm>“."" (bovenaan resultatenoverzicht na zoekopdracht)

    ""Suche ändern"" -> ""Zoekopdracht aanpassen"" of ""Zoekopdracht verfijnen"" (knop bij zoekresultaten om meer opties te krijgen


    Volgende zijn op de pagina Zoeken - Meldkamerspel.com - Forum

    ""Suche nach Begriffen"" -> ""Zoeken naar woorden""

    ""Suche nach Tags"" -> "Zoeken naar tags""

    ""Beliebte Tags"" -> ""Populaire tags""

    ""Suche nach Begriff"" -> "Zoektermen"

    ""Nur Betreff durchsuchen"" -> ""Enkel titels doorzoeken""

    ""Geben Sie einen oder mehrere Begriffe ein. Ein Begriff muss mindestens vier Zeichen lang sein."" -> ""Voer meerdere termen in. Een zoekterm moet minstens vier karakters lang zijn.""

    ""Suche nach Autor"" -< ""Zoek op auteur""

    ""Exakter Treffer"" -> ""Exacte resultaten""

    ""Im Zeitraum"" -> ""In de periode""

    ""Sortierung"" -> ""Sorteervolgorde""

    ""Suche in"" -> ""Zoek in""

    ""Seiten"" -> ""Pagina's""

    Het lijkt erop dat door een update van de forumsoftware bij sommige spelers de forumtaal is teruggezet naar Duits.
    Dit kun je in je algemene instellingen weer aanpassen:

    Verder kent de forumsoftware geen volledige Nederlands taalpakket en moeten we zelf geregeld stukken tekst vertalen. Dus ook met de NL-instelling kan het zijn dat er af en toe nog wat Duitse zinnen opduiken

    Engelstalig ook, zo staat er "Moves the thread of the forum Suggesties to forum Fouten." als de handeling die je gedaan hebt.

    Is er al een thread waar we onvertaalde stukken kunnen plaatsen?