Voertuigen verplaatsen aantal beschikbaar plekken onjuist

  • Wanneer je een voertuig wilt verplaatsen, krijg je een overzicht met alle relevante posten, met aantal beschikbare plaatsen en aantal opgevulde plaatsen.

    In het geval van een ambulance-standplaats zijn er tegenwoordig ook plaatsen die speciaal gealloceerd zijn aan een bijzonder voertuig, neem het Noodhulpteamvoertuig en het Calamiteitenvoertuig.


    Stel, je hebt een standplaats voor 4 ambulances, en die heb je ook opgevuld met vier ambulances. Je hebt die uitbreiding voor de GGB gebouwd in de standplaats, dan heb je twee nieuwe beschikbare plaatsen van de totaal 6 plaatsen. Het verplaats- en ruilscherm geeft dan 2 beschikbare plaatsen aan, en 4 voertuigen op post. Als je echter een reguliere ambulance erheen wilt verplaatsen, kan dit niet, omdat dit bijzondere plaatsen zijn. Dat wordt niet duidelijk in het scherm, de foutmelding is enkel dat er geen beschikbare plaatsen zijn. Dat klopt, maar dat geeft het getal onder 'plaatsen beschikbaar' niet aan: die zegt nog steeds dat er twee plaatsen beschikbaar zijn.


    Mijn voorstel is dan ook om het aantal beschikbare plaatsen te verfijnen naar het aantal beschikbare plaatsen voor dat type voertuig (wat je wilt verplaatsen/ruilen). Eventueel kan je het aantal voertuigen op post ook verfijnen naar het aantal voertuigen voor dat type voertuig,