Posities door Chris206

  Hoi dat weet ik, het gaat niet om de chatgeluiden maar om de overige geluiden. Die bestaan uit een riedeltje bij nieuw binnen komende meldingen, een riedeltje bij alarmeren, statuswijzigingen, en uit een dingdong geluid wanneer een voertuig een spraakaanvraag doet. Misschien is het een betere suggestie dat spelers net als in het geval van de chatgeluiden, de overige geluiden per soort geluid aan of uit kunnen zetten. Bijvoorbeeld via een menutje zoals je gemaakt hebt voor de weergave van gebouwen en voertuigen op de kaart.

  Als je voertuigen alarmeert om naar een UGS te gaan dan gaan ze zonder OGS. Bij grote incidenten in het echt gaan voertuigen met OGS. Mijn suggestie is maak het mogelijk om voertuigen op prio 1 (met OGS) naar een UGS te sturen. Excuus voor de minder ingewijden, OGS is optische en geluidssignalen dus met zwaailicht en sirene aan.

  Vraagje voor de content specialist politie of iemand anders die het weet: weet iemand de roepnummers van de KMAR ?


  Ik weet dat die met KM beginnen zoals de politie eenheid Den Haag met DH, Oost Brabant met OB etc maar ik mis de nummers nog.


  Bv DA noodhulp Leiden Midden is DH66.02, waarbij 66 het opkomstbureau in Leiden is, wat is dan bv het nummer van de brigade Schiphol, KM??.02.

  Jrh1997 ik gebruik de meldinghelper van LSS manager daarvoor maar die is heel traag, bij elke melding moet je seconden wachten tot die uitklapt. Het zou mooi zijn als er een script komt die de benodigde voertuigen direct laat zien en dan met de optie dat te laten zien in de melding, in het meldingenvenster of in allebei.

  De als, anders als, anders functie werkt op volgorde van kleur. Eerst kijkt die naar de waarde 0 voor Ambulance, dan voor wat overblijft naar de rode waarde en hoger, dan voor wat overblijft de groene waarde. Alles wat overblijft is bauw.

  Yes tnx

  Hoi, nog een nieuwe suggestie die ik had nu je de groene en rode labels van een credits aantal kunt voorzien wanneer ze met die kleur gelabeld worden, mijn suggestie is doe dit ook met het blauwe label. Dan kunnen mensen er voor kiezen welk label ze voor welk aantal credits willen benutten. Blauw kun je nu niet instellen...

  Vraagje, nav het bericht op facebook over de gewijzigde ratio voor MMT standplaatsten/voertuigen/heli's heb ik de vraag: vallen de MMT-standplaatsen zelf ook onder de term ambulance-gebouw of zijn dit alleen de ambulance standplaatsen en de VWS locaties ?? In de meldkamer statistiek staat een MMT-standplaats namelijk tekstueel vermeld als "ambulance MMT-standplaats".... Met andere woorden, tellen de MMT-standplaatsen mee in het totaal van ambulance gebouwen?


  1. Je kan een MMT-standplaats kopen per 10 ambulance-gebouwen (was 25)

  2. Je kan een MMT-voertuig (grondgebonden) kopen per 10 ambulance-gebouwen

  3. Je kan een MMT-helikopter kopen per 25 gebouwen (alle gebouwen)

  Als dit in het spel zou komen dan graag in de meldkamer een mogelijkheid om in te kunnen stellen of je dit wel of niet wilt hebben in het spel, net zoals het uitbreiden van meldingen. Niet iedereen zit op valse meldingen te wachten maar anderen vinden het super realistisch spelen. Dan houden mensen een keuze.

  Ik stel me dat heel goed voor zelfs...

  Het heeft namelijk tot doel dat spelers facebook volgen.... Of het spel met regelmaat spelen. En het liefst natuurlijk coins kopen en uitgeven.


  De acties is geen marketingdoel op zich... maar functioneert wel als zodanig...

  Ah ok op die manier.

  Bedankt voor je suggesties. Je bedoelt je eigen meldingen met je eerste idee neem ik aan of is alle meldingen ook goed?

  De tweede is een idee voor niet gedeelde meldingen verbergen op de kaart.


  Ik zal beide ideeën noteren. Als je wat anders bedoelde hoor ik het graag.

  Hoi ja klopt de eerste zijn eigen meldingen, met dat filter aan verdwijnen in de meldingenlijst dan de meldingen die niet met TEAM gemarkeerd zijn. De meldingen die niet van jezelf zijn kun je denk ik weg selecteren met de knoppen bovenin de meldingenlijst.


  Bij het tweede idee is het eind resultaat dat je op de kaart alle door anderen en jezelf in het team open gezette meldingen ziet. Met het huidige filter kun je wel die anderen open gezet hebben laten zien en de rest wegfilteren, maar dan zie je niet de paar eigen meldingen die je in het team open gezet hebt er tussen staan op de kaart omdat je alle eigen meldingen wegfiltert, dus inclusief die je in het team opengezet hebt.


  Tnx iig weer!!!

  Een suggestie die ik nog heb met betrekking tot de leuke acties die er altijd zijn zoals credits x2, korting op bouwen of voertuigen met coins betaald etc. is doe een paar dagen van tevoren een vooraankondiging. Nu is de aankondiging precies op het moment dat de actie begint of net loopt, veel mensen zien dat pas veel later en kunnen er dus niet maximaal gebruik van maken. Als hier een paar dagen vooraf een vooraankondiging van gedaan wordt dan kunnen mensen er rekening mee houden in de activiteiten planning van de betreffende dag.

  Klopt ook bij deze melding zou het realistischer zijn als de patiënt pas na de inzet komt. Zoals ook bij andere topic aangegeven. Zal hier bij het herschrijven van de inzetten naar worden gekeken. Voor nu zetten we de prioriteiten op andere zaken.


  Wanneer er wordt herschreven is nog niet bekend.(zoals al gezegt, momenteel niet de hoogste PRIO) Hier kan ik dus ook nog geen uitspraak over doen.

  Uitstekend Piet het ging mij erom dat het bekend is (bij deze :-) )