Posities door R0N4NN

  je ziet toch al dat t voertuig met blauw blauw rijdt dan weet je toch al dat t prio 1 is, echter in elke politie enof veiligheidsregio noemen ze t weer anders, das idem voor ambulance oproepen.

  Dat er per veiligheidsregio dingen verschillen maar voor zover ik weet noemen ze dit wel gewoon overal hetzelfde.
  Politie + brandweer: Prio 1 en prio 2
  Ambulance: A1 en A2 (m.u.v. B1, B2 etc.)

  Hallo,


  Sinds vanavond laadt de hele map niet meer bij mij, wanneer ik op de kaart kijk is deze geheel grijs waarop ik alle iconen nog wel zie.
  Het begon eerst waarbij hij nog deels geladen werd, alleen nadat ik mijn cookies verwijdert heb laadt die helemaal niet meer, ook niet in Firefox (ik gebruik normaal Chrome).

  Is het trouwens ook nieuw bij deze update dat in de kaart achter de melding nu ook het adres staat? Persoonlijk had dit van mij niet gehoeven, dit maakt de kaart voller en zo wordt het onoverzichtelijk. Met name bij de Team-event wanneer er een groot aantal meldingen zijn is nu heel Nederland bedekt door grijze balken.


  Edit: Net pas de functie ontdekt dat je deze labels kan verbergen en dat ze pas tevoorschijn komen wanneer je er met de muis overheen gaat, dit maakt het al beter!

  Het valt me op dat slachtoffers hun leven wel achteruit gaat, maar uiteindelijk ergens bij het einde geel blijft hangen zeg maar.
  Dus is mijn suggestie: Slachroffers kunnen overlijden, gebeurt ook wel eens in het echt ;)

  Overigens gaat hun leven niet achteruit. Dat het balkje in het geel blijft hangen komt doordat de aanwezige TS tot een bepaalde mate EHBO kan toepassen, waarna er alsnog een Ambu benodigd is.

  Mooi nieuws! Wellicht dat dit gecombineerd kan worden met dat je zelf p2000 meldingen kan maken, en dat het incident kopje de titel krijgt van de laatst verzonden p2000 melding in dat incident?


  Maar misschien zijn er wel betere ideeën!

  Dit zou voor mij (Drenthe) dan we weer een enorm mooie toevoeging zijn, aangezien de brandweer hier in Drenthe volledig is overgestapt naar Tankwagens met water en de brandkranen niet meer worden gebruikt.
  Bij elke brandmelding gaat er een tankwagen mee, bij een opschaling worden er ook extra gealarmeerd en dan pendelen ze tussen de vulpunten en de tankautospuiten.

  Zijn de WTS2500 en WTS3000 niet gewoon twee verschillende namen voor dezelfde SLH?


  Ik dacht namelijk dat deze haakarmbak standaard 2500 meter 150mm brandslangen aan boord heeft, plus 500 meter reserve. Maar dat sommige regio's deze 500 meter reserve slangen gewoon bij de 2500 optellen en er WTS3000 van maakt.

  Overigens is het wel zeer merkwaardig te noemen dat het merendeel van de ambulancechauffeurs in België vrijwilliger is. Is er in België geen bereidheid om meer geld uit te geven aan beroepspersoneel voor dit zeer belangrijke onderdeel van de hulpverlening?


  Niks ten nadele van de vrijwilligers! Het is natuurlijk zeer nobel om vrijwillig ergens anders dan thuis te overnachten om andere mensen te helpen.

  Het lijkt me een leuk idee om een mug/ medisch urgentie groep voertuig te hebben dat bij dringende medische interventies snel ter plaatse kan zijn, eventueel pijnbestrijding kan/mag toedienen enz.. dus eigenlijk komt het er ook op neer dat een patiënt behandelen uitgebreider zou kunnen worden.

  Die hebben we al... het MMT.

  Dit is niet echt mijn idee, maar zie wel eens bij meldingen info deze erbij staan, wanneer komt deze er dan in? En wat zijn het voor voertuigen? :'D ?(

  VerbindingsCommando voertuigen. Deze komen/kwamen ter plaatste bij grote incidenten.


  Komen deze nog wel in het spel? Niet elke regio gebruikt deze nog, en volgens mij vervangen veel regio's deze voertuigen voor MCU's.

  Op zich toch niet zo gek? Aangezien het gewoon simpel niet spoedeisend vervoer is van A naar B..
  Niet alle meldingen en dergelijke hoeven een dikke vetpot te zijn, anders ben je gauw uitgespeeld wanneer je veel geld verdiend en alles snel kan uitbouwen.