Posities door LordustOfficial

    Beste GT,


    Een kleine quality of life suggestie:
    Ik zou het erg fijn vinden als de lijst met patrouille routes in het menu in de meldkamers gesorteerd zou kunnen worden op alfabetische volgorde.

    Voor zover ik merkte staan ze nu simpelweg gesorteerd op het moment van aanmaken. het is geen grote suggestie, en het hoeft ook niet snel geimplementeerd te worden wat mij betreft, maar ik wilde toch graag even de suggestie openbaren.

    Groetjes

    (Voorbeeld van het huidige systeem:)
    [Blockierte Grafik: https://i.gyazo.com/c1e77c57b7a3a73784f617784bad9fc3.png]

    Volledig mee eens. Bedankt piet!<3

    Thanks voor de update Piet <3

    Thx voor al je werk Piet! Als we iets kunnen doen voor je horen we het graag. (Ik denk dat ik dat namens de meeste spelers kan zeggen)

    Klopt, LSSM is nog niet bijgewerkt na alle recente updates omdat er zo veel bugs in het spel zitten nu.
    De maker van het script heeft dat zelf gezegd op onder andere discord. ([Blockierte Grafik: https://i.gyazo.com/2a91092c46266bdf26110b6368741b79.png])

    Hoe fix je dit?
    LSSM Instellingen > Aanpasbare gebouwenlijst > (zie hieronder)
    Gebouwenfilter > Maak een categorie voor RWS/Signalisatie aan, voeg de havens toe aan het kopje waterredding, voeg SAR academie toe aan de scholen, etc etc

    Ik heb gestemd voor antwoord 2, maar persoonlijk mis ik hier nog een optie: Geen content/incidentupdates totdat alle problemen zijn opgelost. Ik richt me dan niet tot het GT, want die doet al het mogelijke, maar naar XY.

    Ik mis deze ook. Past beter bij mijn standpunt.
    En dan nog eigenlijk erbij zetten: Kijk na de bug fixes eerst naar de suggesties die al het langst op de plank staan (sommige updates staan al jaren by XY in de wachtrij), ipv focussen op de suggesties die 3 weken geleden gedaan zijn.