Posities door Ricietjuh

    Goedeavond,

    Het lijkt mij een toegevoegde waarde als we patrouilles in kunnen stellen voor RWS voertuigen, in het echt rijden die ook veel rond over de snelwegen en staan in de spits geregeld op strategische punten bij op en afritten. Het lijkt me handig dit in het spel ook te kunnen realiseren. Zeker het patrouilleren, maar het tijdelijk plaatsen op bepaalde strategische punten kan ook handig zijn.

    Goedemorgen,


    Ik heb een melding voor het eerst waar ik een ovd-p voor nodig heb. Deze heb ik, en heb ik gestuurd (in normaal NH voertuig) en hij blijft rood staan dat hij nodig is.


    Tussen de voertuigmarkt staan alleen naar nh voertuigen (auto, bus, onopvallend en biketeam). Maar verder geen ovd of specialistische voertuigen enzo.


    Hoe kan dit?

    Even een vraagje, ik speel MKS helemaal realistisch qua locaties en voertuigen etc. Ik ben gestart in de VRU. Maar merk dat ik geregeld een AB mis. Nu heb ik een haakarmbak in Bilthoven staan. En zie ik dat er in Maarssen nog PM's staan tbv de ademluchtwerkplaats die daar zit. Maar ik vraag me af of die in het echt ook naar incidenten gestuurd worden als zijnde AB. Dus met andere woorden, of ik daar realistisch gezien een AB kan plaatsen.

    Heb het geprobeerd via Google te achterhalen, maar weinig resultaat. Iemand hier die dat weet?

    Ik heb een probleem met mijn MSA voertuigen. Tijdje terug hier al een keer aangekaart. Toen had ik het probleem dat mijn MSA altijd mee ging als ik mijn TS allarmeerde. Wat toen niet echt verklaarbaar was.

    Ik heb toen op advies gekeken om een eigen voertuigcategorie aan te maken. Maar zit nu met het probleem dat mijn MSA's al een tijdje niet inzetbaar zijn. In mijn inzetvoorstellen blijven ze op een kruisje staan. Er is een trekkend voertuig beschikbaar, de MSA staat ingesteld op een willekeurig trekkend voertuig en ik heb het geprobeerd door ze in een eigen categorie te zetten en in de standaard categorie. Maar op geen van beide manieren komen ze beschikbaar. Ik heb ook de alarmering toen veranderd in de inzetvoorstellen naar de eigen categorie. Maar dat doet ook niks.

    Ik heb geen idee hoe ik het nu moet fixen om via mijn inzetvoorstellen de MSA beschikbaar te krijgen....iemand die me daar mee kan helpen?

    Goedeavond,

    Iets dat ik nog mis en me een mooie toevoeging lijkt, is een rietbrand aanhanger. Heb al geregeld branden in een riet dak voorbij zien komen na een schoorsteenbrand. Dit zou naar mijn idee best een mooie toevoeging zijn. Zag hem zo snel niet in de lijst staan, dus dacht ik dien hem in. Mocht hij al zijn toegevoegd, dan alvast mijn excuses dan heb ik hem over het hoofd gezien.

    Mag ik even wat vragen? Ik probeer het allemaal realistisch te spelen en in te richten, ken veel afkortingen van voertuigen. Maar de afkorting BMH-OGS ken ik dus totaal niet, ja iets met ongeval gevaarlijke stoffen, maar BMH? Is me een raadsel. Iemand die me kan vertellen waar dat voor staat?

    Bedankt voor de reactie Jrh! Hier kan ik wel wat mee.

    Gelijk een andere vraag, ik speel het zo realistisch mogelijk. Maar heb een voertuig/haakarmbak nodig, maar zit nog lang niet in de buurt bij waar die officieel in het echt staat. Wil hem tijdelijk elders plaatsen en dan later naar de juiste kazerne verplaatsen. Maar kan nergens vinden of ik haakarmbakken later nog kan verplaatsen na aanschaf.

    Is dit mogelijk? Of is dat niet mogelijk? Kan het in game ook nergens vinden bij voertuigen enzo.