Posities door fnuus

  Dat klopt,


  maar niet alle meldingen lopen synchroon met die 10 minuten waardoor je echte die 10 minuten "vrij" beschikbaar hebt. En de ene melding is de andere niet ! Bij de tijden zou denkt ik gemakkelijk een tabje bij kunnen met een 0 status !


  Ik volg persoonlijk de voertuigen op de "nieuw" verplaatsbare kaart op een heel groot scherm. Wat ik daar dan ook mis is bijv: de opschaling/ extra voertuig indicatie.


  Als je dan toch met onderhoud bezig bent van de posten cq. voertuigen zou het ook handig zijn, in het geval van een opschaling of extra voertuig aanvraag, dat het betreffende incident icoontje op het scherm gaat knipperen evt in een andere kleur.


  gr,
  Fred

  Goedendag,


  Aangezien ik geregeld vaak speel en dus ook uitbreidingen maak van de bestaande posten etc. lopen de binnenkomende meldingen steeds maar door.


  Dat betekent dat als je 50 posten hebt met ieders 10 voertuigen dat de meldingenscherm snel vol loopt.
  Onderhoud aan andere posten worden dan eigenlijk gestoord. Aan de ene kant wil je de posten organisatorisch goed voor elkaar hebben, maar aan de andere kant wil je geen volle meldingen scherm hebben met weet ik veel hoeveel meldingen. En aangezien de meldingenscherm snel onoverzichtelijk wordt als je heel veel meldingen hebt en dan ook ook nog opschalingen er tussen blijven bij mij vaak meldingen staan of worden niet eens ontdekt.


  Zou het dan niet handig zijn dat de meldingen gepauzeerd kunnen worden zodat je de posten rustig kunt onderhouden ?


  Met vriendelijke groet,
  Fred


  Groep Brandweer Oldambt

  Hallo.


  Ik ontving een melding Natuurbrand, hier wordt onder andere gevraagd Benodigde voertuigen: 1 Slangenwagen, tankwagen of gelijkwaardige haakarmbak.


  Nu heb ik een haakarmbak gestuurd, maar wordt niet geaccepteerd. Hij wil alsnog een slangenwagen.
  Hieronder een afbeelding van de melding. :!:

  Wie O Wie komt ons team versterken ??


  Onze team heet Brandweer Oldambt (prov. Groningen), maar zitten inmiddels ook in Friesland en Drenthe.


  Meld je aan via de Teamzoeker.


  Alvast welkom,
  Fred :thumbsup:

  Hallo,


  Na een melding te hebben gehad van een aanrijding voetganger krijg ik een transportaanvraag van mijn Ambu ( AM 1029 )
  Ik geef opdracht om deze te vervoeren naar het ziekenhuis. Tot mijn verbazing zie ik de TraumaHeli naar het ziekenhuis vliegen maar ook de desbetreffende Ambulance.
  Is dit nog een BUG of is dit standaard ??


  Met vriendelijke groet,
  Fred

  Hallo,


  Aangezien in de meldingen ook steeds de melding Ernstige Brandwonden voorkomt is het misschien mogelijk (toekomst) om het ziekenhuis uit te breiden met een Brandwondencentrum ??
  Uiteraard met de daarbij behorende ruime beloning !

  Hallo,


  Na een partij alarm en uitrukregels te hebben gemaakt met diverse kleuren valt het me op als je één van deze regels aanklikt, dat de kleur gelijk blijft.


  Is het mogelijk dat er een kleurverandering geïmplementeerd wordt van de gekozen regel zodra je hem aanklikt ?


  Als je nu een regel hebt aangeklikt, en je bent even afgeleid kun je niet meer zien of je al iets gekozen hebt uit de regels. klik je hem dan nog een keer aan, selecteert hij alles extra !


  Dus als ik een uitrukregel in het geel heb gemaakt, en ik ga hem kiezen, dat er bijv. een rand omheen komt in een andere kleur o.i.d.


  Met vr. Gr.
  Fred