Posities door SandraPV

    Klopt het dat niet alles rondom sinterklaasevent meer aan staat?


    Ik krijg geen snoepjes meer om te verzamelen.

    En met mij meerdere spelers in ons team.


    Ik ben zelf niet zo van de plakplaatjes, maar andere willen graag nog aan het reward werken.

    Voorgaande jaren kwamen deze taken per 2 dagen er steeds bij bij deze, maar ook pasen e.d.. Zal nu ook wel het geval zijn.


    Zijn ze op, dan heb je goed je best gedaan :-)

    Gewoon geduld hebben tot de volgende "lading" taken.

    Na de laatste update kloppen de mogelijke incidenten niet meer met de voertuigen die ik heb. De nieuwe incidenten met USAR, STH en natuurbrandbestrijding zijn niet beschikbaar, terwijl ik wel alle voertuigen, uitbreidingen, specialisaties en gebouwen bezit die gevraagd worden.

    Heb je ook de uitbreiding op "beschikbaar" gezet? Dat was bij mij in het begin het probleem. Dan staat alles er wel, maar wordt de uitbreiding niet meegerekend voor het rijtje mogelijke inzetten.

    Wat mij wel opvalt….


    Nu speel ik vanmorgen met exact dezelfde instelling en met ongeveer hetzelfde aantal meldingen in mijn lijst… en zelfde situatie in het team als gisteren net na 11 uur. En nu gaat het wel zoals altijd qua snelheid en zonder errors.


    Is het niet gewoon de piekbelasting in vraag die de server niet aankan en heeft het verder niets met de programma’s en systemen te maken die men gebruikt.


    Denk als iedereen zo wakker wordt en nog voor 11 uur wat gaan scoren de traagheid en errors terug komen.


    Aanvulling: Vanaf 9 uur werd alles al trager en nu rond 10 uur is het bijna niet meer te doen.... Gerust 5 tot 10 seconden wachten na ELKE actie...

    Ik heb het ook gestuurd, keer of 4 ingevuld voor elk device 1.


    Kunnen ze niet beter vragen om info van systemen van spelers die geen last hebben?


    Hier is het al op de volgende: (heb je met 3 spelers in huis)

    - apple app, tablet

    - Android app op Oppo, Samsung, Nokia (zowel op wifi als 4G/5G)

    - 3 verschillende PC's met Windows op Edge, chrome, firefox (1x windows 10 en 2x Windows 11)


    Start precies als het x2 event start -> BAM (bijna letterlijk)

    Wat aangegeven gegeven wordt gebeurd inderdaad zoals een ander al aangaf als er meerdere spelers ambulances sturen en dus ook meerdere ovd-G.


    Het lijkt erop dat als die van jou er nog niet is en de patiënt van jouw ambulance heeft wel ovd-g nodig, hij diegene pakt die er al is. Jouw eigen ovd-G denkt dan, bekijk het maar, die andere handeld het dan ook maar af.


    Er is ruimte genoeg in de omliggende ziekenhuizen, we hebben echt veel ziekenhuizen in het team, en ook de ovd-g zelf staat ook goed ingesteld. Zeker ook omdat van de 10 hij dan de 1ste paar niet wegstuurd en de andere die na de ovd-g zijn binnengekomen wel.


    Deze error zie ik zo goed als dagelijks. Inmiddels zo aan gewend dat we er al rekening mee houden.

    Dacht ooit begrepen te hebben dat er niets aan te doen was, vandaar nooit hier aangehaald, maar kan het niet meer terugvinden op het forum.


    Ik zal ook op zoek gaan naar voorbeelden.

    Je kunt ook proberen om met het emailadres en wachtwoord van je oude facebook in te loggen in het spel. Kiezen voor optie "inloggen" ipv de opties waar Facebook in het rijtje staat.


    Waarschijnlijk staat je oude account gewoon nog daaraan gekoppeld. En dan pas je het emailadres aan in de nieuwe als je er eenmaal in bent.


    Ik ben hier achter gekomen toen Facebook plat lag en we met een groot event bezig waren en ik toch in het spel wilde komen. Ik daarvoor altijd met Facebook ingelogd.

    Tuurlijk hoop ik dat ze ooit alleen over water zullen gaan, maar gezien het tempo van nieuwe ontwikkelingen…


    Liever nu en dan later kunnen aanpassen naar realiteit.


    Ik heb nu ook wagens die een uurtje langer onderweg zijn, omdat er een brand op zee is gekomen. Die gaan zwemmen denk ik…

    Beste spelers, ons team zal zich ook eens introduceren :-)


    We zijn een gezellig team die veel samenwerkt, elkaar helpt en respecteert.


    We richten ons met de inzetten op geheel Nederland en België.


    We zijn ook een team waar beginnende spelers welkom zijn. Zij krijgen coaching, sturing en richting en waar je al je vragen kunt stellen. De ondergrens om lid te worden ligt op 100.000 credits.


    Verder hebben we een adminteam die regelmatig leuke en dynamische eigen inzetten maakt, mooie verhaallijnen bedenkt en heel veel humor heeft!

    Zij houden ook de gedeelde inzetten in de gaten. Dit om het spel lopende te houden en inzetten af te vullen zodat wagens weer vrijkomen voor nieuwe inzetten.


    Overigens is het reuze gezellig als je naast je vragen mee praat in de chat, maar ben je meer op jezelf…. ook prima…

    Wel vragen we je om ook inzetten te gaan delen als ze boven de 5000 credits uitkomen. Dit alles zodat een ieder kan groeien. We zijn allemaal eens klein begonnen. Inmiddels laten we de inzetten staan en doen tussen 20 en 22 uur een afvulronde.


    Natuurlijk gaat het ook in ons team erom om elkaar te helpen met groeien, maar we zijn geen team waar alles draait om “knallen, knallen, knallen voor de snelle credits”. Dus als je liever van puur en alleen extreem hard groeien houdt dan zijn wij waarschijnlijk niet jouw team.


    Wel staan we op plaats 8 in de top 10 en streven we natuurlijk naar plaats 7 en hoger.


    Gezelligheid en het hebben van een leven buiten het spel wordt in het team gerespecteerd.


    Voor meer info en de “regeltjes” kijk eens in de openbare info van het team “alarmcentrale”.


    Wij zijn te vinden via https://www.meldkamerspel.com/alliances/1163


    Veel speelplezier en mogelijk kunnen wij je binnenkort verwelkomen in ons team!


    Update 3-4-2023 -> De teamkas is inmiddels weer uitgezet. Dus wat je aan credits verdient is voor jou en hoef je niet (deels) af te staan aan het team. Er wordt sinds 3 april gewerkt met een andere wijze van delen en afvullen dan voorheen in dit team gebruikelijk was. dit aangepast in bovenstaande tekst.

    Daarnaast kun je kijken of deze mensen gekoppeld zijn aan de juiste wagen. Als ze niet gekoppeld zijn, dan rijden ze overal in mee waar je geen opleiding voor nodig hebt en zijn ze dus niet meer op de kazerne om in de wagen waar ze voor opgeleid zijn te gaan zitten.


    De kans in dit geval is daarop wat kleiner, maar het kan gebeuren. Gebeurde mij in begin ook vaak.