Posities door Paul1998

    Allerliefste GT.


    Ondertussen hebben bijna 70 leden van het MKS Gilde de status erelid verdiend.

    Dit loopt uiteen van dus net 5 miljard tot nu al over de 50 miljard.


    Zou het niet leuk zijn om wat uitdaging terug te brengen in de ereleden rangen. En ja ik weet dat dit neverending is. Maar met elke keer grotere stappen zou het wel leuk kunnen zijn.


    Bijvoorbeeld:

    1ste level Erelid: 5 miljard

    2de level Erelid: 10 miljard

    3de level Erelid: 25 miljard

    4de level Erelid: 50 miljard

    5de level Erelid: 100 miljard

    6de level Erelid: 250 miljard

    7de level Erelid: 500 miljard

    Super Erelid (premium 4 life+30% meer server capaciteit): 1000 miljard<3


    We horen graag van jullie.


    Groetjes

    Terechte opmerking Piet.

    Maar aan de andere kant, als ik er Coins tegen aan gooi, dan wil ik er wel wat voor terug.

    Natuurlijk krijg je er een melding voor terug. Maar als ik gewoon ze laat genereren, dan heb ik een betere uitbetaling.

    De stabiliteit van de server is de laatste dagen weer om te janken! 😢 Traag en constant serverfehler!!

    Ga naar de officiële website of social media-accounts van het spel om de huidige status van de servers te controleren. Ontwikkelaars plaatsen vaak updates over eventuele problemen of gepland onderhoud. Zorg ervoor dat je een stabiele internetverbinding hebt. Als je verbinding instabiel is, kan dit leiden tot problemen met het verbinden met de servers. Probeer een andere website te openen of controleer andere online diensten om te zien of je internetverbinding stabiel is. Soms kan het herstarten van het spel het probleem oplossen. Sluit het spel volledig af en start het opnieuw op.

    De afgelopen jaren hebben we al vele meldingen aan het spel toegevoegd. Enkele passen nog goed. En andere kunnen wel wat onderhoud gebruiken. En dat laatste willen we dit jaar gaan doen. In plaats van inzetten toevoegen willen we dit jaar vooral alle oude inzetten eens overnieuw gaan bekijken, maar daar hebben we jullie bij nodig. Op ons forum maken we een apart gedeelte voor veranderingen in meldingen. Hier kunnen jullie dan aangeven welke melding wel een opfrisbeurt kan gebruiken en misschien zelfs wel een aantal realistische eisen voor de inzetten benoemen. Zo kunnen we samen de kwaliteit van de meldingen verbeteren.

    Deze wijziging gaat overigens wel gevolgen hebben. Zoals enkele mogelijk al hebben gezien hebben we de eerste verandering al ingepland wat er voor heeft gezorgd dat bepaalde meldingen al niet meer in het spel zitten. Deze komen straks weer terug, maar dan in een nieuw jasje, waarvan wij denken dat ze beter passen bij het spel.

    Deze verandering betekend overigens niet dat we geen nieuwe meldingen meer doen. Komt er een melding voorbij, waarvan we zeggen “Die mag niet ontbreken” dan voegen we hem gewoon toe aan de planning.

    Hi GT,


    Kunnen jullie eens kijken naar de eigen inzet en de grote team inzetten?

    Op dit moment is de Natuurbrand met 70k natuurlijk helemaal fijn. zowel qua grootte als qua opbrengst.

    Maar door de komst van de hogere opbrengsten van normale inzetten blijven de andere te kopen inzetten ver achter.

    Brand bij afvalverwerker (17500 credits) Hierbij kan je bijvoorbeeld Schuim toevoegen, en de gem credits omhoog gooien.

    Brand in opslagloods met gevaarlijke stoffen (22090 credits) Hierbij kan je bijvoorbeeld Schuim toevoegen, en de gem credits omhoog gooien.

    Vliegtuig neergestort (13620 credits) aantal patienten omhoog, en het aantal voertuigen omhoog omdat het een gekochte inzet is, is die nu erg mager qua voertuigen. ook hier kan schuim aan toegevoegd worden.

    Kettingbotsing (10330 credits): Maak hier een botsing van van 50 voertuigen oid. Waardoor het aantal voertuigen en aantal patienten flink omhoog kunnen.


    Brand in kantoorpand. Tja.... Die kan ook beter.


    Daarnaast is de opbrengst van een eigen inzet ivm bijvoorbeeld de natuurbrand niet in verhouding. Mijn voorstel is dan om deze ook flink te verhogen naar een gemiddelde wat minimaal gelijk is aan de NB.


    Groetjes<3

    Hi GT.


    Zoals jullie waarschijnlijk weten ben ik een hardcore Mobile speler. En kan daardoor minimaal gebruik maken van script. (gebruik hoofdzakelijk de app)

    Nu is mijn vraag (incidenten wijziging) of dat er bij de meldingen die veel uitbreiden weer iets kan terug komen van een gradatie.

    Bij bijvoorbeeld natuurbranden, die best vaak uitbreiden, kreeg je nu de melding "natuurbrand is uitgebreid naar Natuurbrand" en dat dan tot 5x per natuurbrand.

    Totaal niet te volgen natuurlijk.

    Makkelijke variant is natuurlijk natuurbrand 1 tm 8

    Maar misschien is er iemand zo handig om creatiever te zijn. klein tot enorm oid.

    precies mijn punt. Voor de natuurbranden, nucs etcetera heb ik vaak 1 x N extra nodig. Bij een nuke gaan er bijba 200 voertuigen heen. Inclusief ambulance. Kans dat die precies in de eerste +- 500 voertuigen zitten is gewoon kleine. 2de load is volgens mij 1000 voertuigen extra idd. En daar zitten ze meestal ruim in. Daarom zou ik ook op 1000 gaan zitten.


    Natuurlijk speelt dit vooral bij de mensen die grotere meldingen hebben. Dus volgens mij kan je op profiel niveau prima een scheiding maken.