Posities door Jordi0686

  Goedendag,


  Tot op heden is het niet mogelijk om een MSA door een DB-VEB te laten trekken. In enkele regio's weet ik dat een MSA door dit voertuig meegetrokken wordt.

  Is het mogelijk dat de DB-VEB ook als trekkend voertuig aangewezen kan worden?


  Met vriendelijke groet,

  Jordi

  In de regio van Noord Holland Noord hebben enkele posten een MSA. Deze enkele worden vervoerd met een PM of te wel met een DB-VEB (vermoedelijk hebben meerdere regio's dat). In het spel is het momenteel niet mogelijk om deze aanhanger met dit voertuig te koppelen. Is het mogelijk om dit voertuig toe te voegen als mogelijk trekkend voertuig? Anders is het helaas niet mogelijk om op bepaalde posten een MSA te plaatsen en te laten uitrukken.

  Ik heb zelf ook net een melding gehad "PERSOON OP LUCHTBED IN PROBLEMEN". Reddingsbrigade gealarmeerd en de melding is netjes afgerond :)

  Ik vind dit namelijk een enorm gemis in het spel vooral bij grote inzetten zoals ik had vermeld. Als ik me niet vergis hebben meerdere posten in Nederland twee of meer bakken staan op een post, en maar één trekkend voertuig.

  Hallo forumleden,


  Ik heb een vraag/suggestie betreft het dooralarmeren van een haakarmvoertuig. Bij een groot incident heb je vaak meerdere voertuigen nodig, net als in het echt natuurlijk. Enkele posten hebben meerdere haakarmbakken op een post staan, maar beschikken over één haakarmvoertuig. Stel je hebt bijvoorbeeld twee haakarmbakken nodig van dezelfde post, kan je op dit moment de tweede bak niet met hetzelfde voertuig direct in een Prio 1 status ophalen. Dit kan momenteel alleen door de bak eerst af te laden op het incident, en dan kan je het haakarmvoertuig retour post sturen. Pas als het voertuig terug op post is kan je de tweede bak alarmeren.


  Mijn vraag is of er een mogelijkheid kan komen dat je na alarmeren van een eerste haakarmbak, vervolgens een tweede kan laten ophalen door hetzelfde voertuig.


  Groetjes,

  Jordi