Posities door Rene-MKS

    ik kan gewoon DB-handcrew aanduiden bij mijn A&U

    Ja, ik ook. Ik denk dat je de vraag niet begrijpt.
    Bij, bijvoorbeeld RWS heb je een A&U DA-RWS, DA-SIG of DM-RWS. De A&U kiest dus één van die voertuigen.
    Ik wil dus ook graag een A&U die kiest uit DB-HC of NB-TS-HC, dus als er geen DB-HC is, dan een TS-HC.

    Oe, dat vind ik een goede. Probleem is wel dat sommige spelers dan altijd deze op dubbel zullen laten staan... want helaas zijn er dat soort egoisten op de wereld.

    Die hebben dan alleen zichzelf ermee. Dubbel laden betekent een langere laadtijd, dus ben je zelf langer bezig met aanrijden van teammeldingen. Ik denk dat dat wel los zal lopen.

    Een optie kan ook zijn voor een keuze middels een iccon naast het icoon voor de generatiesnelheid, een enkele, een 1,5 of een dubbel load? Wanneer je alleen teammeldingen aan het aanrijden bent, zal je die dubbele load niet nodig hebben, dan is misschien zelfs een halve load wel voldoende, wat dat weer een belasting van de server scheelt.

    De Handcrew wordt nog steeds aangegeven in aantal personen, maar niet zichtbaar is hoeveel personen je geselecteerd hebt.
    Ook kan de Handcrew in meerdere voertuigen gekoppeld worden. Zelf heb ik dat gedaan met de TS-NB (4/5 of 8/9) en van die TS-NB een Eigen Voertuig gemaakt en alleen inzetbaar als eigen voertuig. Kom ik DA-HC tekort in mijn A&U, dan kan ik een EV TS-NB selecteren.

    Er zijn diverse mogelijkheden om in de A&U meerdere soorten voertuigen te selecteren, zoals Signalisatie Voertuig (DA-RWS, DA-SIG of DM-RWS).

    Een uitbreiding als DB-HC of Eigen Voertuigtype TS-NB(-HC) zou welkom zijn in de A&U, waarbij het aantal geselecteerde HC's dan ook geteld wordt én ingesteld kan worden;
    Handcrew (DB-HC, TS-NB-HC) aantal Handcrews xx

    Voegt knoppen toe om tussen de 1 en 10 bemanningsleden tegelijk aan een post toe te wijzen....


    Script van Bos-Ernie dat ik op het Duitse forum vond en door Bos-Ernie nu ook beschikbaar is gemaakt voor NL.

    Scheelt heeel veel tijd bij het aanmaken van je opleidingen


    https://update.greasyfork.org/…Lehrgangszuweiser.user.js


    <img src="https://forum.meldkamerspel.com/wcf/index.php?attachment/5520-screenshot-32-png/&thumbnail=1" class="woltlabAttachment" data-attachment-id="5520" id="wcfImgAttachment0">

    En een post is alleen Brandweer of ook Ambu en Politie meegerekend

    Wat is het maximaal aantal gebouwen dat ik kan plaatsen?

    Laatst bijgewerkt: 64d

    Er is geen limiet voor brandweer-, politie- en ambulanceposten.

    Je kunt hebben:

    - Meldkamers: 1 standplaats per 25 gebouwen (Brandweer+Politie+Ambulance)

    - Politiehelikopterstandplaatsen 1 standplaats per 25 gebouwen (Brandweer+Politie+Ambulance)
    - MMT-standplaatsen 1 per 10 ambulance gebouwen (uitbreidingen op brandweerkazernes tellen hier ook mee)

    - 3 vliegveldbrandbestrijding-kazernes (3 vanaf het begin + 1 per elke 10 Brandweerkazernes.)


    Bron: https://xyrality.helpshift.com…umber-of-buildings/?p=web

    Cpt-Speed, dat oude geheugen klopt, maar inmiddels is dat probleem al weer een possje opgelost. Ik krijg helemaal niet meer de bekende server fehlers door teveel voertuigen. En dan heb ik het over een 200 voertuigen.
    Maar, vanmorgen even een testje gedaan met een inzetvoorstel, waarbij een 800 voertuigen naar een ugs worden gestuurd. Dat ging niet helemaal goed. Ik ben de komede maand bezig met gesprekken wegens insubordinatie & plichtsverzuim, totaal een 120 bemanningsleden. Dit heb ik diverse malen herhaald, maar het aantal weigeraars is iedere keer anders. Daar zit dus geen patroon in. Het bevestigd wel het beeld dat ik al weken heb, dat bij het alarmeren van meldingen er soms een voertuig niet gestuurd wordt.

    Sinds vrijdag ervaren ik en mijn vriendin problemen met het afsluiten via inzetvoorstellen. Niet alle voertuigen worden verstuurd, terwijl deze volgens de inzetvoorstellen wel gestuurd hadden moeten worden. We spelen via de app op de iPad. Hebben meer mensen dit probleem?

    Af en toe gebeurt dat, óók op de PC

    Mijn inzetvoorstel NH (Optie Politie Noodhulp) selecteert ook de SIV-P indien die dichterbij is.
    Maar, de SIV-P wordt niet als NH gezien, zodat er nog steeds een NH gestuurd moet worden.

    Iemand een idee wat de oorzaak is?

    Met andere woorden zeg je hiermee dat als je bij het GT in het team zit je eerder op de hoogte ben van updates/aankomende veranderingen dan dat je ben als je er niet bij zit?


    In Den Haag zouden ze zeggen 'lekker op non-actief zetten en daarna ontslaan'....

    Die gedachte kwam bij mij inderdaad ook op.
    Het is een risico, wanneer twee of meerdere personen van een team in het Gameteam zitten, dat je perongeluk iets laat vallen. Maar ja, meer kandidaten waren er geloof ik niet voor de functie, dus zullen we moeten accepteren dat zo'n foutje een keer gemaakt wordt. Het zijn ook mensen. Je hebt gelijk dat het verstandig is om er wel open kaart over te spelen.

    In Den Haag zeggen ze overigens "Functie elders..." ;)

    Misschien een link erbij, naar de pagina van het team?

    beetje omslachtig dit als ze weten dat er een nieuwe uitbreiding komt dan hadden ze ook de level van uitbreiding om hoog mogen zetten van 20 naar 25 of hoger zo dat de voertuigen kan kopen en als je dit niet van tevoren weet dan is dat lastig he.

    Je kan je Politiebureau met 10 parkeerplaatsen uitbreiden (1 bureau uitbreiden per 10 bureau's). Dat lijkt mij ruim voldoende

    Piet zit tussen 2 kwaden in:

    Cahjo, dit besef ik maar al te goed. Daarbij is het ook nog zo dat het puur vrijwilligerswerk.
    Met amateuristisch doel ik dan ook op de ontwikkelaar. Je doet het goed of je doet het niet. Dat is waar een ontwikkelaar voor kan kiezen. Kiezen voor de huidige manier van invoeren is ook een, naar mijn mening een verkeerde, keuze.

    Het is niet zo dat de update mij niet aan staat, maar de manier van invoeren.
    Velen werken met inzetvoorstellen en snelkoppelingen, die ineens niet meer kloppen. Naar mijn idee had de ontwikkelaar er ook voor kunnen kiezen om eerst, op de posten waar een DM aanwezig is, het vereiste aantal bemanningsleden een opleiding toe te kennen, de bemanningsleden te koppelen aan de bestaande DM en daarna de DM te hernoemen, om pas daarna de update uit te rollen qua eisen. Dan was alles blijven werken zoals velen gewend zijn, waren er geen meldingen dat het voertuig niet beschikbaar is, etc.

    Maar, nogmaals, de waardering voor Piet zijn vrijwillige werk is groot (wat hij overigens ook wel weet vanuit rechtstreekse contacten) en de kritiek is vooral richting ontwikkelaar. Overigens, die veeleisende spelers zijn vaak wel gewoon klanten die betalen voor een product. Ik weet dat er zat spelers zijn die meer geld investeren in MKS dan menig FIFA of F1 gameplayer.....

    Ten aanzien van de inzetvoorstellen.
    Ik bemerkte in een andere browser dat het wel goed verliep.
    Daarom in Chrome (standaard browser) de scripts uitgeschakeld, maar het probleem bleef.
    Daarna de browser geheel opgeschoond en toen werkten de inzetvoorstellen weer.
    Wellicht dat met de update is er iets meegekomen dat conflicteerde????

    P.S.
    Ik zie dat slechts een deel van de voertuigen naar de nieuwe naam is geconverteerd/