Posities door brandje32

  kan gebeuren @Jay je kan nou niet alles weten


  echter als je admin bent kan je de percentage van de leden zien wat ze aan je team doneren, dit zie je op de ledenlijst
  de ene gamer zal 10% geven de ander 1 of zelfs 0%, hierdoor krijg je verschillende maatstaven in je vergoedingen dus de leden krijgen wisselvallige credits bijgeschreven n zoals @Woukaa al aangaf de grote inzet is voor een ieder gelijk qua inzetvergoeding verwarring geeft vragen en daar is dit forum nou mooi voor bedoeld.  @Woukaa Was er niet een verdeelsleutel dat de eerste en laatste die tp komen iets meer krijgen?

  Als (CO-) Admin kan je iedere dag een gratis teaminzet starten op een bepaalde tijd zoals in meerdere teams gebuikelijk is. Echter als Admin kan je niet kiezen of dat vanuit eigen middelen (coins) of de gratis teaminzet gedaan kan worden. Vandaag starte ik een Teaminzet maar wilde dat graag uit eigen middelen doen zodat de Teaminzet later op de avond gestart kan worden. Natuurlijk kan je ook s'avonds betalen met coins maar als een andere admin een Teaminzet wil starten kan dat niet tenzij zij er coins voor betalen. Is er een mogelijkheid dat die optie komt voor de (CO-)Admins?

  Ik weet dat jullie druk zijn met andere zaken maar wil dit toch nog graag onder de aandacht brengen. Vandaag is er een Teaminzet gestart door Admin en dacht dat het uit eigen middelen werd betaald echter werd de gratis teaminzet gestart. Derhalve nogmaals het verzoek of er een mogelijkheid kan komen om er één keuze in te maken als Admin.

  tuurlijk kan het... wat lekkage's aangaat gaat brw in veel gevallen mee....

  Crash/ongeval op land
  Crash/ongeval te water
  Noodsituatie
  Klein incident
  Voorzorg
  Onbeheerde bagage
  Security incident
  Startverbod vliegtuig
  Steekproef security
  Vluchtafhandeling
  Bedreiging
  Gijzeling
  Kaping
  Mishandeling
  Laag vliegen
  Onbevoegde landing
  Onder invloed
  Runway incursion


  Brand Hangar
  Brand Overgangsgebied (de ruimte tussen 2 Terminals)
  Brand Puschback Voertuig
  Brand Terminal
  Kerosine Lekage
  Ongeval Puschback Voertuig
  Brand Luchtverkeersleiding
  Aanrijding vrt
  Brand voertuig
  Brand De-icer trucks
  Vloeistof lekage De-icer trucks
  Persoon onwel De-icer trucks
  Aanrijding De-icer trucks - vliegtuig
  Brand NS Staion
  Trein tegen trein Ns Schiphol
  Brand Spoortunnel Schiphol
  Ongeval verschillende soorten voertuigen op Luchthaven

  Bedankt voor het delen Brandje. Toch wou ik nogmaals benadrukken dat wij niet Duitsland hoeven te volgen in deze, en daarom wou vragen naar een mening van onze Nederlanders.

  Waarom zou je hun concept niet mogen meenemen in het aanleveren van ideeën zoals het uitbreiden van de posten wat is voorgesteld in DE en de in het andere topic geplaatste ideeën over inzetten (weke trouwens uit operationeel systeem komen en daadwerkelijk inzetten betreffen bij SPL) en meningen van de spelers

  Opleidingen kunnen in de bestaande opleidingscentrums. Het is een Brandweeropleiding met specialisatie Vliegtuigbrandbestrijding en Airport Officier.

  Persoonlijk zou ik voor de uitbreiding gaan. Een brandweerkazerne kost momenteel bijna 2 miljoen :S tel daarbij de uitbreiding van een setje crashstanders (3 stuks) zullen ook niet gratis zijn. Een Airport Officier (AFO) op luchthavens waar men ook burgervluchten heeft (als men die in NL spel gaat toevoegen). De gebruikelijke voertuigen op luchthavens zoals een TS, HV, RV, SB enz enz.. Wat mij betreft doe de uitbreiding maar.. :thumbsup:  om nu 24 posten op de bestaande vliegvelden https://nl.wikipedia.org/wiki/…_vliegvelden_in_Nederland te moeten vervangen :thumbdown:

  Crash/ongeval op land
  Crash/ongeval te water
  Noodsituatie
  Klein incident
  Voorzorg
  Onbeheerde bagage
  Security incident
  Startverbod vliegtuig
  Steekproef security
  Vluchtafhandeling
  Bedreiging
  Gijzeling
  Kaping
  Mishandeling
  Laag vliegen
  Onbevoegde landing
  Onder invloed
  Runway incursion


  zoiets?

  Zou zeker gaaf zijn... (heb er nu wel posten gebouwd) maar kan ik ze mooi vervangen!

  Ja laten we hopen dat men besluit om de kazernes die er al staan te behouden en uit te kunnen breiden met CT's waar men ook de juiste opleidingen voor moet halen. Deze posten enkel gebruikt voor de brandweer zoals het hoort en er geen andere diensten bijdoen die niets met de vliegtuigbrandbestrijding te maken hebben.....