Posities door brandje32

  Graag een voorbeeld van waar de politie er ook bij inzit? Ambulance is al steeds minder standaard, laat staan politie er ook nog bij ;-)

  Voordat ons korps samen ging zaten wij in een gemeenteliljk gebouw welke we deelden met de politie. Ik kreeg net door dat het in Bareneveld ook gedaan wordt. En waarom ook niet. in een tijd waar gemeenten overal op bezuinigen. Zo zijn er posten die hun kazernes delen met reddingsbrigades. Mijn inziens zou het een leuke aanvulling zijn die je kan gebruiken als je zou willen...


  :D ..

  Hoi,


  In de kazernes heb je de optie om uit te bouwen met Ambulances. Zou het niet wenselijk zijn om daar ook de optie van de Politie aan toe te voegen.
  Ik weer dat er in sommige gemeentes / plaatsen de drie disciplines in een gebouw zitten. Ik zou me voor kunnen stellen dat als je het spel realistisch wilt spelen je dat ook graag wilt.


  Grt...

  Als je nog zin hebt zou je dan de volgende plaatjes willen maken;


  Gemini Ziekenhuis Den Helder
  Medisch Centrum Alkmaar
  RKZ Beverwijk
  Spaarne Gasthuis (zijn 3 ziekenhuizen omg Haarlem)
  VU Amsterdam


  Bocas Opleidingen Schiphol.


  Dank je wel vast...

  Ik heb Lss draaien icm met sneltoetsen gaat het best aardig en scheelt het een hoop muis geklik.


  Vraag: Als je in deze versie over je kazerne gaat krijg je een pulldown menu met daarop het aantal voertuigen wat in die kazerne staat. Is het ook mogelijk om dat bij de voertuigen te doen en daar bv uitgerukt (naam incident) of de status melding retour post...?


  Vraag: Y opent eerste incident in de lijst maar zou het niet handiger zijn om Y te gebruiken voor eerste incident welke inzet behoeft en hoef je niet door je hele lijst te scrollen met opstaande incidenten..


  Mss is het al eens geopperd echter kon niet echt iets over vinden...


  Grt Ron