Posities door John83

    en zo zijn er nog meer dingen die nou meer kliks zijn dan van te voren. bvb incidentgeneratie-snelheid was eerst de snelheid aan geven en dan gaat de snelheid in nu moet je eerst de balk op het goeie tijd neer zetten en dan op slaan zo niet dan doet hij het niet, terwel eerst de snel heid aan klikte en dat was het en de snelheid gaat in.

    en er is nog een foutje denk ik dat bij de incidente lijst aafgaat als je de incident de voertuig weg stuurd en dan naar de volgende gaat gaat hij door naar de geplante incidente wat eerst niet was en fijner was. want nu gaat hij door naar de volgende naar de incident en dan naar de volgende incident de geplande incident dus gaat hij door dan klopt de telling niet. want de incidente en de geplande incidente zijn apparte incidenten.

    Meschien een idee om ook de logo en de kleur van de pictogrammen aan te passen van de brandweer en de rest en zoveel mogelijk ook de incidenten pictogrammen van kleur aan te passen en enzo?

    En de karzerne van de brandweer ook een andere logo en kleur te geven en van de ziekenhuis en ambulanceposten ook de kleur verandere en ga zo maar door.