Posities door Emergencia

    Tot nu toe ik ook niet. Maar mij lijkt door het mogelijk maken om mensen zijn ambu's weg te sturen als ze online zijn dat je de mogelijkheden wel gaat bieden.
    Wanneer een SpraakaanvraagAdmin het niet goed kan vinden met iemand heeft hij wel de mogelijkheden, om die speler geld te ontnemen. Als hij bijvoorbeeld sneller reageert dan de betreffende speler.
    Persoonlijk zie ik dit dus niet zitten, maar ik ben geen admin. Dus mogelijk dat andere het wel zien zitten en dat het dan dus toch in het spel kan komen.

    Als jij een lid hebt dat zijn functie misbruikt, lijkt het mij logisch dat zo'n persoon het niet waard is om te blijven fungeren als spraakaanvraag administrator. In mijn ogen zou je als een admin, dan wel als co-admin, dan wel als spraakaanvraag admin een beetje normaal om moeten kunnen gaan met je leden.


    Om op het idee terug te komen: Zelf ben ik geen admin, maar ik kan begrijpen dat zo iets vervelend is, dus ben het eens met dit idee en dat het een hoop irritatie en drukte kan voorkomen.