Posities door TheDaveman

    Fijn dat je het een leuk spel vindt en welkom op het forum.
    Als eerste de AB. Deze zal je aan het begin niet vaak tegenkomen, eigenlijk zeer zelden. Pas na uit mijn hoofd 12, maar zeker van 14 kazernes ga je deze veel vaker nodig hebben.


    Het punt van het dooralarmeren zal technisch een moeilijke klus worden. De tijd van een melding is pas bekend als alle voertuigen aanwezig zijn. Dus de tijd tot afronden van de melding is in de meeste gevallen nog niet bekend als je wilt dooralarmeren. Een extra TS sturen wil namelijk nog wel eens zorgen dat een melding korter duurt.

    Dankjewel voor de uitleg over de AB ;)


    Voor het dooralarmeren dacht ik dat het misschien mogelijk was om de tijd die je ziet in het venster van de interventie ook te tonen bij het dooralarmeren ? Van zodra de inzet gestart is kan je dan ook daar de tijd zien en hoef je niet terug naar de inzet vensters te klikken. Over de technische kant of het programmeren heb ik geen kennis daarom dacht ik dat dit mogelijk was :)


    Alvast bedankt,
    Mvg

    Goede avond iedereen,
    Beste Admin,


    Ik vroeg me af of het mogelijk zou zijn om in het scherm "dooralarmeren" bij de voertuigen de resterende tijd te vermelden van hoelang de inzet waar voertuigen aanwezig zijn nog zal duren ? Dat kan beslissend zijn om te kiezen welk voertuig je juist wil dooralarmeren. Als je bijvoorbeeld een voertuig hebt dat nog 5 minuten aan de huidige inzet bezig is en 3 min moet rijden naar de volgende inzet, duurt het 8 minuten, of een ander voertuig dat maar 1 minuut aan huidige inzet en 4 minuten rijden, duurt het 5 minuten dan kies je voor de tweede optie uiteraard ;) Met de vermelding van de afstand lukt dit minder goed om de keuze te maken. Als de mogelijkheid bestaande is kan misschien zowel de resterende tijd van de inzet in combinatie met de aanrijtijd naar volgende inzet gecombineerd worden ?


    Op het forum heb ik bij archief dezelfde vraag al gezien maar in de lijst met goedkeuringen of afkeuringen heb ik deze niet gevonden denk ik.


    Als tweede puntje wou ik graag wat meer info over interventies voor het voertuig adembescherming ? Deze heb ik al even beschikbaar maar nog geen interventie voor gekregen, hoe regelmatig krijg je hiervoor een inzet ?


    Heel leuk spel en een beetje verslavend soms wel ;) Super tof !


    Alvast bedankt,
    Met vriendelijke groeten Dave.