Langere uitruktijd

  • De aanpasbare uitruktijd bedraagt momenteel maximaal 300 seconden. Ik kan mij inbeelden dat sommige specialistische voertuigen, of Rode Kruis, besteld vervoer etc. een veel langere opkomsttijd hebben. Daarom lijkt het mij leuk de maximum uitruktijd op te trekken (10/20/... minuten?)

  • Je kan er ook voor kiezen om de voertuigen die je later ter plaatse wilt hebben later alarmeerd.

    Bijvoorbeeld scenario middelbrand, en als alle voertuigen ter plaatse zijn stuur je nog een AB aangezien deze meestal als laatst gearlarmeerd word.

  • ik werk met een standaard uitruk bij brand, industriebrand en ongeval. En nadien alarmeer ik extra diensten als ze benodigd zijn. Langere uitruktijden hoeven voor mij niet. Als tegenprestatie duurt een inzet ook geen uren wat soms in het echt wel is he. Het spel is een 'versnelde' weergave

  • Hoewel ik zelf de uitruktijd nooit gebruik kan ik me voorstellen dat het soms handig kan zijn. Maar voor mij hoeft het niet zo nodig aangepast te worden. Ik weet niet of het veel werk is maar ik zou kunnen begrijpen dat het niet de eerste prioriteit zou hebben.

  • Ik snap ook niet waarom iets dat je niet verplicht bent te gebruiken moet tegengewerkt worden, door te zeggen dat je maar wat later moet alarmeren.

    Ik snap niet dat als er een oplossing aangedragen wordt om je doel te behalen er meteen gesproken wordt van tegenwerking.
    Ik snap niet dat als er mensen vinden dat het spel aangepast moet worden omdat het beter in hun speelstijl past dat dan maar moet gebeuren.

    Ik snap niet dat mensen die vinden dat het niet hoeft dat ook niet mogen ventileren.

    Bovenal.... ik snap totaal niet waarom het meldkamerspel aangepast moet worden met spelelementen die mijn inziens helemaal niets te maken hebben met de landelijke meldkamers, omdat mensen dat nou eenmaal leuk lijkt....
    Nee Prorail, RWS, bergingsbedrijven, uitvaartondernemers, rode kruis etc. etc worden niet aan gestuurd door de LMS organisatie. Die hebben hun eigen meldkamers die gebeld worden door de noodhulpverlening (hulde aan het Gameteam dat ze aan de ontwikkelaar vragen het wel in te bouwen).
    En ja ik moet ze bouwen, omdat als ze in het spel geïntegreerd worden, ze ook in de meldingen verwerkt worden terwijl ik die diensten helemaal NIET interessant vind.

    En wat ik ook niet snap, helemaal niet snap, is dat we van alles willen, op van alles commentaar hebben, in sommige gevallen geen coins willen kopen maar niet snappen dat er maar een beperkte capaciteit is om gebruikswensen in te voeren.

    Kortom accepteer als iemand schrijft dat hem iets leuk lijkt en accepteer dat er dan ook een reactie op komt dat het voor anderen niet hoeft. Het werkt twee kanten op!
    En wat mij leuk lijkt....

    Het spel terug brengen naar de basis....
    Wil je langere uitruktijd, prima die functie is er maar moet je premiumspeler zijn;
    Wil je een andere dienst, prima die functie is er maar moet je premiumspeler zijn;

    Wil je automatisch patiënten en arrestanten vervoeren, dat is mooi, die functie is er echt al, wel premium speler worden...


    Ik heb er geen moeite mee, ben premiumspeler.
    Ik bedoel maar, het zou een wens van mij kunnen wezen. Zullen veel spelers het niet mee eens zijn omdat ze dan wel voor functies moeten betalen...


    Just my two cents


  • En ja ik moet ze bouwen, omdat als ze in het spel geïntegreerd worden, ze ook in de meldingen verwerkt worden terwijl ik die diensten helemaal NIET interessant vind.

    Hoeft eigenlijk nniet echt ik heb bv voor NL geen RWS gebouwd. Misschien paar meldingen minder but who cares.


    Anderszijds sluit ik mij wel aan bij je 2 cents. En inderdaad zet meer aantrekkelijke dingen achter premium. Die 10€ op een jaar kan best iedereen missen.

  • Hoeft eigenlijk nniet echt ik heb bv voor NL geen RWS gebouwd. Misschien paar meldingen minder but who cares.


    Anderszijds sluit ik mij wel aan bij je 2 cents. En inderdaad zet meer aantrekkelijke dingen achter premium. Die 10€ op een jaar kan best iedereen missen.

    "Die 10€ op een jaar kan best iedereen missen."

    Jij kent ze waarschijnlijk niet, maar er zijn mensen die die € 10,- absoluut niet kunnen missen.
    Maar, dat zijn over het algemeen wel mensen die je niet hoort klagen en dankbaar zijn dat er spelers zijn die wel betalen, waardoor zij in ieder geval het gratis gedeelte kunnen spelen.

  • CreditCollect Van het feit dat de langere uitruktijd etc. wel voor premiumspelers beschikbaar is, wist ik niks van. Eerste keer dat ik dit hoor, dus mijn excuses voor de verwarring. Ik ben zelf geen premiumspeler en zal dit ook niet worden. Dan aanvaard ik uiteraard dat ik niet kan genieten van die extra functies, spreekt voor zich.


    En neen, ik 'eis' niks en ik wil 'wil' niks omdat mijn wil wet is. Mijn vraag was enkel of de uitruktijd wat kon opgetrokken worden. Sommige spelers, waaronder ik, zouden dit dan kunnen gebruiken voor het Rode Kruis (wat in België wel een belangrijke rol in de eerstelijns hulpverlening speelt) of voor andere diensten, waarvoor jij echt niet verplicht wordt het ook te gebruiken.


    Helemaal niet aanvallend bedoeld, CreditCollect, maar ik wou toch enkele dingetjes verduidelijken.

    Prettig weekend!

  • Ik ben zelf ook premium speler en we hebben het in dit topic niet eens over een premium functie. Bij mij is het maximum ook 300 seconden.


    Maar maak me niet wijs dat je constructief bezig bent door te zeggen dat we zelf maar onze eenheden wat later moeten aanklikken dan de andere ipv de bestaande uitruktijd een hoger maximum te geven. We vragen hier niet om nieuwe diensten enzovoort.


    Dus bedankt Creditcollect voor weer eens een aanval zonder enige inhoud op mij omdat je mij niet mag. Je toont weer eens je ware gelaat dat je iedereen die anders speelt dan jou minacht.

  • Ik heb al vaker gereageerd op zaken die voor mij niet hoeven en ik wil het nog wel een keer gaan uitleggen.

    Er is geen een spel te vinden die helemaal aan je doeleinden en je wensen voldoet. Althans niet wat je gratis kan spelen, zonder een eventuele hinderlijke reclames tussendoor.

    Ik zie minder dan 10%, heb het spel op veel fronten kunnen aanpassen aan mijn handicap. Natuurlijk wil ik ook wel eens dingen anders maar ik ben blij dat er een spel is waar je allemaal op je eigen manier kan spelen of die manier nu is om veel geld te verdienen, of om maar een paar meldingen per dag te doen. Of je op elke kazerne 20 wagens heb staan of het realistisch wil bouwen. Er kan echt van alles.


    Maar als elke wens die ik in de bijna 4 jaar dat ik het spel speel gezien heb hier op het forum, dan was het spel niet meer te spelen. Natuurlijk zijn er aanpassingen die fijn zijn zoals de OvD-P kortgeleden. Maar alle wensen van voertuigen die 3 keer voorkomen in Nederland, meldingen die 1 woord anders zijn dan we nu hebben, aanpassingen van de RWS, prorail en de kustwacht hadden voor mij niet gehoeven en hoeven voor mij ook niet.

    Het is een meldkamerspel waarbij je de politie, brandweer en de ambulance aanstuurt. Zo is het spel voor mij in ieder geval het leukste. Ik vind het spel met hoe meer er komt, minder prettig om te spelen.


    Voor mij hoeven alle aanpassingen zoals een iets langere uitruktijd niet echt. Ik zie er de meerwaarde niet van in. Willen andere mensen het wel dan kan dat wel. Maar bedenk wel dat wat er al eerder geschreven is, voor niets de zon opgaat. Ik zeg niet dat iedereen zomaar 10 euro kan neerleggen op jaarbasis, maar bedenk wel dat met die prijs die voor een spel absoluut laag is, je dus wel meewerkt aan het in stand houden van het spel.


    Maar nogmaals, laten we iedereen in zijn of haar waarde laten en als mensen het spel anders willen spelen of advies geven hoe je binnen de grenzen van het spel toch je manier van spelen kan laten bestaan dan is het ook eenvoudig om dat weer af te doen als iemand die een andere manier minacht.

  • Waar heb jij het in hemelsnaam over Inspecteur Clouseau? Ik ken je niet, ik weet niet wie je bent. Ik mag je niet? Ik val je aan? Als ik je aanval zeg ik wel wat ik van je denk.... Maar met liefde zal ik je antwoord even ontleden...

    Ik ben zelf ook premium speler en we hebben het in dit topic niet eens over een premium functie. Bij mij is het maximum ook 300 seconden.

    Ik snap dat je het zo uitlegt. Wat ik wilde zeggen is... Langere uitruktijd, helemaal prima maar dat is dan een premiumfunctie. Dus ook bij mij is hij gewoon 300 seconden. En ik klik ze aan en gaan met die banaan.


    Maar maak me niet wijs dat je constructief bezig bent door te zeggen dat we zelf maar onze eenheden wat later moeten aanklikken dan de andere ipv de bestaande uitruktijd een hoger maximum te geven.

    Ik maak je helemaal niets wijs. Het was niet mijn idee. Het werd gewoon aangereikt om het zo eventueel te kunnen toepassen om zo een latere alarmering te krijgen.


    We vragen hier niet om nieuwe diensten enzovoort.

    Dat doe je wel. Ieder verzoek om iets aan te passen is vragen om iets nieuws dan wel te veranderen. Als je het forum een beetje volgt lees je dat dingen er nog niet zijn en op een ellelange wensenlijst staan. Er wordt geklaagd over dingen die er al hadden moeten zijn, waarin het gameteam met engelengeduld blijft uitleggen dat iedere verandering in de code gevolgen kan hebben in het hele spel. Van dingen die compleet herschreven moeten worden tot zaken die dan niet meer werken... Zo zeg ik dat ook in mijn reactie.

    Dus bedankt Creditcollect voor weer eens een aanval zonder enige inhoud op mij omdat je mij niet mag.

    Volgens mij moet je leren om onderscheid te maken tussen op de man spelen en op de bal spelen.... Er is geen sprake van een aanval er is slechts een volledige inhoudelijke reactie op een reactie die de aanval kiest.... Ik zal even citeren

    Ik snap ook niet waarom iets dat je niet verplicht bent te gebruiken moet tegengewerkt worden, door te zeggen dat je maar wat later moet alarmeren.

    En let op nu wordt het dus een persoonlijke aanval.....
    Jij bent degene hier die vind dat er sprake is van tegenwerking. Jij zegt dat het tegenwerken is. Het is een forum. Op een forum worden dingen geschreven. Daar zijn mensen het mee eens of niet mee eens. Jij reageert op iemand die aangeeft dat het voor hem niet hoeft en dat je het resultaat anders kan bereiken. Heb je enig idee wat tegenwerken is? Ben jij ook maar een klein beetje in staat om onderscheid te maken tussen een mening en opmerking of een tegenwerking?
    Waarom mag jij wel roepen dat het van jou wel mag en mag een ander niet zeggen dat het voor hem niet hoeft? Waar haal je uberhaupt dat stupide lef vandaan.
    Dit bovenstaande, Inspecteur Clouseau, dat is een persoonlijke aanval (Ja admin, ik ben het me volledig bewust)

    Je toont weer eens je ware gelaat dat je iedereen die anders speelt dan jou minacht.

    Verder gaat alles goed met je? Het zal mij volledig aan mijn anus oxideren (en als je het niet begrijpt aan mijn reet roesten) hoe iedereen zijn spel speelt. Iedereen speelt het zoals hij of zij zelf wil. Dat is het mooie, dat mag. Ik heb daar 0 waardeoordeel over, Je ziet het graag anders geen probleem dat laat ik aan jou. Daar zit geen enkele minachting in.


    Het wordt wel tijd voor jou Inspecteur Clouseau dat jij je gaat realiseren dat als je op een forum zit, je reageert op topics daar ook weer reacties op komen. Actie is reactie. Als dat je niet zint... en nee dat is geen minachting... reageer dan niet op topics.


    Succes verder en veel speelplezier!

  • Van het feit dat de langere uitruktijd etc. wel voor premiumspelers beschikbaar is, wist ik niks van. Eerste keer dat ik dit hoor, dus mijn excuses voor de verwarring.

    Jij hoeft je niet te verontschuldigen. In tegendeel. Mijn reactie was niet helder. Het is geen premiumfunctie.
    Ik heb er geen probleem mee als het zou worden toegevoegd, uitgebreid of wat dan ook....


    Ik wilde er meer mee aangeven... Als ze zoiets zouden doen het mij niet zou verbazen om het als premium beschikbaar te maken.


    Dus sorry voor de verwarring.

  • [...] Ik snap ook niet waarom iets dat je niet verplicht bent te gebruiken moet tegengewerkt worden, door te zeggen dat je maar wat later moet alarmeren.

    Ik snap niet dat ....
    Ik snap niet dat ....

    Ik snap niet dat ....

    Bovenal.... ik snap totaal niet waarom...

    [...]

    [...]

    Volgens mij moet je leren om onderscheid te maken tussen op de man spelen en op de bal spelen.... Er is geen sprake van een aanval er is slechts een volledige inhoudelijke reactie op een reactie die de aanval kiest.... Ik zal even citeren

    [...]

    Het begint met mij in het belachelijk te proberen trekken. Alleen omdat je jezelf wijsmaakt dat je niet minachtend doet, betekent het niet dat het ook effectief zo is.

    Dat was toch al zeker het begin van op de man te spelen in plaats van op de bal. Ik stelde de vraag waarom het nodig was want er werd geen enkele reden opgegeven waarom men de functie slecht vond, alleen dat de speler maar wat moeilijker moet spelen. En in de plaats van een antwoord kreeg ik een heleboel verwijten naar mijn kop geslingerd rond dingen die er in dit topic niet toe deden.


    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Ik snap niet dat als er een oplossing aangedragen wordt om je doel te behalen er meteen gesproken wordt van tegenwerking.

    Nauwelijks een oplossing. Stel dat je op reis vertrekt met een huur auto, en met zes man wil gaan. Maar de verhuurder biedt enkel een 4 zit aan. Ga jij het dan appreciëren als hij zegt dat je maar een keer extra moet rijden? Dat is hetzelfde als 'Je kan er ook voor kiezen om de voertuigen die je later ter plaatse wilt hebben later alarmeerd.'. Dat kwam misschien niet van jou maar je bent wel degene die het zo vurig verdedigt.


    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Ik snap niet dat als er mensen vinden dat het spel aangepast moet worden omdat het beter in hun speelstijl past dat dan maar moet gebeuren.

    [...]

    En ja ik moet ze bouwen, omdat als ze in het spel geïntegreerd worden, ze ook in de meldingen verwerkt worden terwijl ik die diensten helemaal NIET interessant vind.

    [...]
    Het spel terug brengen naar de basis....
    Wil je langere uitruktijd, prima die functie is er maar moet je premiumspeler zijn;
    Wil je een andere dienst, prima die functie is er maar moet je premiumspeler zijn;

    Wil je automatisch patiënten en arrestanten vervoeren, dat is mooi, die functie is er echt al, wel premium speler worden...

    Het zal mij {---} hoe iedereen zijn spel speelt. Iedereen speelt het zoals hij of zij zelf wil. Dat is het mooie, dat mag. Ik heb daar 0 waardeoordeel over, Je ziet het graag anders geen probleem dat laat ik aan jou. Daar zit geen enkele minachting in.

    Je spreekt alsof we je een speelstijl willen opleggen, terwijl het juist andersom is. De functie waar dit topic over hoort te gaan is er al, en het verzoek hier is om het maximum ervan te verhogen. ZONDER SPRAKE VAN EEN MINIMUM. Als weerwoord krijg je dan een speelstijl van later alarmeren opgelegd zonder enige reden waarom.

    En je bent niet verplicht om al die nieuwigheden te bouwen en te gebruiken. Je krijgt geen meldingen voor kustwacht, signalisatie, schuimblussing, mobiele eenheden, arrestatieteam, etc als je er geen gebouwen/uitbreidingen voor plaatst. En als je alleen de voertuigen ervan wilt zonder de meldingen om bvb teamgenoten te helpen, kun je de gebouwen en uitbreidingen op non-actief plaatsen zonder hiervoor een hele meldkamer te moeten de-activeren. Weer geen verplichte speelstijl dus.

    Waarom moet alles wat nieuw is premium zijn? Dat is een speelstijl opleggen. De ontwikkelaar zal zelf ook wel weten wanneer ze een extra moeite die ze doen voor alle leden of enkel de premiums moet zijn. Jij en ik hebben al aangegeven dat we het beiden hebben, maar daarom moeten wij toch niet degenen zijn die bepalen wat er wel en wat er niet voor niet-premiums mag zijn? En het zijn niet enkel de premium leden die de server ondersteunen. Er zijn spelers die de coins voor andere doeleinden inzetten dan een premium lidmaatschap. Ik zou zelfs durven gokken dat de premiums maar een een klein aandeel zijn waar coins aan uitgegeven wordt.


    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


    We vragen hier niet om nieuwe diensten enzovoort.

    Dat doe je wel. Ieder verzoek om iets aan te passen is vragen om iets nieuws dan wel te veranderen. Als je het forum een beetje volgt lees je dat dingen er nog niet zijn en op een ellelange wensenlijst staan. Er wordt geklaagd over dingen die er al hadden moeten zijn, waarin het gameteam met engelengeduld blijft uitleggen dat iedere verandering in de code gevolgen kan hebben in het hele spel. Van dingen die compleet herschreven moeten worden tot zaken die dan niet meer werken... Zo zeg ik dat ook in mijn reactie.

    is dat we van alles willen, op van alles commentaar hebben, in sommige gevallen geen coins willen kopen maar niet snappen dat er maar een beperkte capaciteit is om gebruikswensen in te voeren.

    Ten eerste moet je de 'hier' uit mijn zin correct plaatsen. Ik spreek niet over de gehele suggestieenbox, maar over dit specifieke topic.

    Ten tweede de functie bestaat al, de code werkt en voor de suggestie moet die niet aangepast worden. De 300 seconden is een value, die gebruikt wordt in het script en voor een verhoging van de maximumtijd hoeft enkel die value aangepast te worden. Zelfs als die value in de code zit ipv in een config is het 2 minuten werk om zoiets te vervangen doen.


    Je eerste verwijzing naar beperkte capaciteit legt meer nadruk op het kopen van coins dan je tweede, waar je wel wat duidelijk bent. Niet echt hoe je het gezegd hebt in je eerste reactie dus.

    Maar enkel omdat er al een ellenlange wenslijst bestaat, mag niet betekenen dat er niets aan toegevoegd mag worden. Komt iets dat we voorstellen maar achteraan het lijstje? niet meer dan normaal. We hebben hier (in dit topic) niet gevraagd om de wachtrij van voorstellen te omzeilen.


    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Waarom mag jij wel roepen dat het van jou wel mag en mag een ander niet zeggen dat het voor hem niet hoeft? Waar haal je uberhaupt dat stupide lef vandaan.

    [...]

    Het wordt wel tijd voor jou Inspecteur Clouseau dat jij je gaat realiseren dat als je op een forum zit, je reageert op topics daar ook weer reacties op komen. Actie is reactie. Als dat je niet zint... en nee dat is geen minachting... reageer dan niet op topics.

    Ik mag toch vragen waarom men liever heeft dat we het moeilijk doen, dan op dat er op de suggestie ingegaan wordt. Dat is een reactie op een actie.

    Jij mag ook eens best gaan beseffen dat op alles wat je zegt een reactie kan komen, en verwacht geen vriendlijkheden als je start met het belachelijk trekken van mijn eerste reactie d.m.v. je schrijfstijl. Nog minder als je een topic hijackt voor pleidooien om meer op premiums te focussen en minder specialisaties in het spel. Daar zijn plaatsen voor in het forum, in dit topic gaat het over uitruktijden.

    Ik ben wel blij met reacties in een topic als ze beredeneerd en on-topic zijn. Daar doen Delta112, Cpt-Speed, Vulpesvulpes, Fire-Ard en Rene-MKS wel aan en je ziet me daar niet tegen in gaan.

    Maar als ik al niet mag reageren op jou of iemand, doe jij waar je mij van verwijt. Er valt wel wat te zeggen op stijl, want niemand anders doet verwijzingen naar bloedende achterwerken, zoiets toont naar mijn mening een gebrek aan inhoud.

    Kunnen we terug beschaafd worden? Ik kan aannemen dat je in het begin niet bedoelde om mij aan te vallen, doe dan aub ook moeite om mijn perspectief te begrijpen dat ik wel zo voelde en helaas was je tweede bericht niet anders maar lichtjes begrijpelijker als ik je extra agiteerde.


    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Verder zou ik graag dat dit topic vooral terug gaat over het origineel. We kunnen gerust over al de rest verder praten as volwassenen, maar dan in een apart topic liefst zodat al wie wil een mening heeft over Vulpes zijn voorstel, dit kan geven zonder eerst te moeten inlezen op een hele hoop die er niets mee te maken heeft.

  • Bravo...

    Je bent het sop voor de kool niet waard om inhoudelijk nog verder op je te reageren... Temeer omdat je jezelf tegenspreekt!

    --> inderdaad, dit volstrekte minachting voor jou op dit moment!


    Maar terug naar het topic....


    Dan zeg ik als speler, mijn mening is dat het voor mij totaal niet hoeft. Voorstel met weinig meerwaarde naar mijn mening. Ik zie liever dat de ontwikkelaars zich bezig houden met lang verwachte voertuig voorstellen en updates die op de 3 kolommen zien die de 1e lijns noodhulp leveren.


    Ik zie er vooral geen meerwaarde in omdat de vertraging die er nu is zeer goed past in de manier waarop meldingen aanwezig zijn, gegenereerd kunnen worden en afgehandeld worden.

    Denk hierbij aan een veelvoud van grotere en complexe branden in verzorgingshuizen en hotels (die in de praktijk niet zo heel vaak voorkomen) die je dagelijks wel 1x kan krijgen.


    Dagelijks grote ongevallen met touringcars waarin een melding bij het aanwezig zijn van de gevraagde voertuigen in maximaal 20 minuten is afgerond.
    Als je de meldingen in dat licht bekijkt lijkt mij een langere instelbare uitruktijd niet in verhouding met het spel.

    Niet relevant daarbij is of je het spel realistisch speelt of vrij speelt. De afhandeling en de generatie van specifieke meldingen blijft een speltijd en geen real time tijd waarin een zeer grote brand een hele dag en nacht in beslag kan nemen met eenheden.

  • Het lijkt mij verstandig dat de discussie tussen CreditCollect en Inspecteur Clouseau privé voortgezet wordt. De inhoud voegt weinig tot niets toe aan het topic.

    Discussie was reeds van mijn kant beëindigd en met een inhoudelijk reactie waarom de suggeste door mij als speler niet gesteund wordt, afgesloten Rene.
    En die sluit aan bij een reactie waar hij inhoudelijk wel blij mee was, namelijk die van Delta.

  • Ik zal de berichten die niet toevoegen even buiten beschouwing laten. Ik denk dat we allemaal wijs genoeg zijn om te begrijpen dat we dingen graag ontopic houden en dan eventuele onderlinge problemen ook onderling opgelost moeten worden.


    Maar over de suggestie. Ik snap de rede achter het verzoek tot wijziging van de tijd. Echter is dit zoals hierboven aangegeven niet in enkele minuten gebeurd. De aanpassing in de code kan misschien wel zo zijn gedaan, maar de processen die er bij de ontwikkelaar allemaal omheen lopen kunnen vertragend werken. Ook mede door de lange suggestie lijst denk ik dat we beter de foccus kunnen leggen op de content dan op deze aanpassingen. Daarnaast zou ik dan ook graag willen weten of er nog meer mensen zijn die deze aanpassing graag hebben, want mochten veel mensen dit willen kunnen we altijd eens proberen of we ergens om een proces heen kunnen. Want met zo'n proces kost deze aanpassing toch al snel een maand als we geluk hebben.