Medewerking gevraagd

  • Beste forum gebruikers,


    Natuurlijk zijn we hier op het forum altijd bereid om jullie te helpen met jullie vragen of problemen over en met het spel. Ook wanneer er dingen via de ontwikkelaar moeten lopen zijn wij in verschillende gevallen de schakel tussen jullie en de ontwikkelaar.


    Echter lopen wij steeds vaker tegen het probleem aan dat de ontwikkelaar ons vraagt naar welke gebruiker een bepaald probleem heeft. En aangezien niet iedereen zijn forumnaam gelijk is aan zijn spelnaam is dat soms lastig zoeken.


    Daarom hebben wij gekeken naar een mogelijke oplossing voor dit probleem. Daarom is het vanaf nu mogelijk om op je profiel je spelaccount in te vullen, zodat admins kunnen zien welk spelaccount bij jouw forumaccount hoort. Op deze manier hebben wij direct de informatie voor de ontwikkelaar beschikbaar.


    Echter om dit allemaal in te vullen hebben we ieders hulp hard nodig. Daarom vragen we iedereen om de link naar hun profiel in het spel (format meldkamerspel.com/profile/{ID} (waarbij {ID} is vervangen door jouw spelers ID)) in te vullen op ons forum.


    Je ID kun je verkrijgen door in het menu de link onder de profiel knop te kopiëren (rechtermuisknop à Link kopiëren)






    Wanneer je op het forum naar je profiel gaat. En daar selecteert “profiel bewerken” kun je deze data bij “Over mij” invullen.





    Alvast dank voor jullie hulp.