Inzetsnelheid 45 seconden

  • Ik zou graag aan willen dragen dat er een optie nodig is van een inzetsnelheid van 45 seconden.


    Als je uitrekent hoe veel inzetten je kunt krijgen, neemt dit exponentieel toe, als je de snelheid hoger zet. Hierbij word alleen geen rekening gehouden met de menselijke factor. Niemand die dit spel actief speelt wil minutenlang wachten op een melding, maar het is ook niet fijn als je zo veel meldingen krijgt dat je in de knel komt te zitten met waar je voertuigen vandaan moeten komen en je de hele tijd achter de feiten aan loopt.


    De gouden zone van spelplezier is volgens mij wanneer je de hele tijd bezig bent, maar ook ruimte hebt om te optimaliseren. Dit betekent dat 3 minuten te langzaam is, 30 seconden te snel, en persoonlijk vind ik 1 minuut ook net te langzaam, zeker nu ik een redelijk groot verzorgingsgebied heb opgebouwd. Ook heeft het natuurlijk invloed op de hoeveelheid credits die je verdiend, en dat beïnvloed weer hoe realistisch je wilt spelen.


    Als je het uitrekent, kom je (afgezien van evenementen en besteld vervoer) bij 30 seconden uit op 120 meldingen per uur.

    Bij 60 seconden zijn het er maar 60 per uur (joh). Dat is een enorm verschil.

    Daarom lijkt het mij fijn als er een extra optie komt, waarbij 45 seconden mij het beste lijkt. Op die manier heb je 90 meldingen per uur, dan is er in ieder geval een middenweg.