Meldkamer niet zichtbaar in gebouwenlijst

  • Hoi, ik zie dat je blijkbaar ergens een probleem ondervind. Blijkbaar iets rondom het bouwen van een meldkamer. Hoe dat zit geen idee.

    Maar wel heb ik een aantal tips voor je.


    1. Plaats een topic 1x in je juiste categorie. (Dus die onder Teams is totaal niet nodig)

    De mensen van het gameteam welke antwoord kunnen geven doen dat vrijwillig en zullen dus niet 24/7 online zijn.


    2. Geen je topic een naam die je probleem al kort omschrijft. De topic naam moet lezers aantrekken.


    3. Schrijf je zinnen en een beetje normaal Nederlands. Je zou het misschien niet geloven, maar hoofdletters en punten maken vaak je bericht net iets duidelijker.


    En dan de laatste tip.

    4. Heb geduld. Zoals ik al zei gebeurd veel op vrijwillige basis. Vragen beantwoorden, meldingen schrijven, updates schrijven, enz. En dan voor vele nog een studie, (bij)baan, vrijwilligerswerk naast MKS, een gezin. Er gaat overal tijd in zitten. En soms zijn er dus ook dagen dat mensen geen tijd hebben voor het spel. Ook niet iedere speler kan iedere dag spelen. Intern zijn er verschillende lijsten met alle dingen waar iets aan gedaan moet worden. Dus komt vanzelf.


    Succes bij je fout en hopelijk kan je geholpen worden. Duurt het te lang kun je altijd een bericht naar de DEV's sturen.

    https://xyrality.helpshift.com/a/mission-chief/?p=web

  • Data

    Heeft het onderwerp van de discussie veranderd van “hoi medewerkers van meldkamer spel” naar “Meldkamer niet zichtbaar in gebouwenlijst”.