Mededeling met betrekking tot Auteursrecht/Copyright

 • Beste spelers,


  Met de opkomst van meer mensen die afbeeldingen voor het spel creëren zien we ook de noodzaak om een bericht te plaatsen over het auteursrecht dat rust op afbeeldingen.
  Dit auteursrecht rust namelijk ook op de afbeeldingen van voertuigen die getekend worden door verschillende spelers van Meldkamerspel.com. Je mag deze dus niet zomaar zonder toestemming bewerken of verspreiden.


  Op alle afbeeldingen berust Copyright, die de auteur van de afbeeldingen automatisch heeft.


  Als er wordt gekozen om afbeeldingen bewust niet openbaar te maken, en je deelt ze toch, dan schendt je het copyright van de maker.
  Ook als je zelf toestemming hebt om de afbeeldingen te gebruiken, mag je deze niet zonder toestemming van de auteur verder verspreiden.
  Het bewerken van afbeeldingen en ze aanbieden onder je eigen naam is ook inbreuk op dit recht.
  Het schenden van het Nederlandse copyright is officieel strafbaar.


  Wij weten natuurlijk niet altijd waar de copyright van een afbeelding ligt maar we zullen wel opletten of afbeeldingen ons niet al te bekend voorkomen.
  Dit heeft ook te maken met het feit dat het forum/de eigenaars aansprakelijk kunnen worden gesteld voor het hosten/delen van de afbeeldingen.


  Als we twijfel hebben zullen we de afbeeldingen van het forum verwijderen.  We hopen jullie zo voldoende geïnformeerd te hebben.


  Het Meldkamerspel.com Team.