06-01-2020 Uitslag Update Poll

  • Goedenavond!


    Vorige week vrijdag hebben wij een poll geopend voor jullie om te stemmen op 3 (geselecteerde) updates.
    Een aantal van jullie zullen het gisteren na de deadline al wel gezien hebben, maar om toch iedereen op de hoogte te houden een korte uitslag.


    Arrestatieteam
    Met 76% van de stemmen is het Arrestatieteam de winnaar uit deze poll.
    Gisteren en vandaag is het content team, waaronder onze Content Expert Politie, al bezig geweest met het uitwerken van deze update.


    Belangrijk om te weten is dat het niet waarschijnlijk is dat het arrestatieteam de eerst volgende update zal zijn.
    Deze update vergt veel werk achter de schermen, zowel voor ons als voor de Duitse ontwikkelaar.
    Maar er wordt reeds aan gewerkt om deze eenheid zo spoedig mogelijk in het spel te krijgen.


    Voorlichter
    Met 36% van de stemmen komt de voorlichter op de tweede plaats.
    Ook deze update zijn wij achter de schermen aan het uitwerken.


    Vergroten Parkeerplaatsen per Post/Kazerne
    Als derde plaats, met 33% van de stemmen, staat het vergroten van het aantal parkeerplaatsen dat je per post / kazerne kan kopen.
    Wij proberen de implementatie hiervan anders te doen dan bij onze oosterburen, maar meer informatie daarover volgt nog...


    Voor nu wens ik jullie allemaal een fijne avond!


    Team Meldkamerspel.com


    P.S.
    Voor de aandachtige lezer... Als je de percentages bij elkaar optelt kom je ruim boven de 100% stemmen uit.
    De reden hiervoor is dat iedereen 3 stemmen mocht uitbrengen, waardoor het forum een totaal van 300% hanteert ;)

  • Kwalijke zaak dat deze poll op deze manier even snel is uitgevoerd..... Vrijdag met stille trom geopend en net zo stil gesloten. Moest iets er door heen gedrukt worden? Dat gevoel leeft nu bij mij.... Lees ik het goed? Slechts 78 stemmen. erg representatief voor het spel denk ik!

  • Ik betreur het dat het een negatieve reactie bij je opwekt. Momenteel zijn we met z'n alle druk bezig om alles in goede banen te leiden. Om te compenseren dat het opschalingsmodel er nog niet is, willen we in ieder geval 3 updates voor de spelers doorvoeren, die men zelf heeft gekozen.


    We hebben nog niet alle rechten om op alle kanalen te communiceren, en hebben zodoende voor deze aanpak gekozen. Uiteraard zal er nog steeds gecommuniceerd gaan worden via ons Facebookkanaal. Maar helaas is dat deze keer niet mogelijk geweest.


    Om toch continuïteit te waarborgen, deze manier.

  • We hebben nog niet alle rechten om op alle kanalen te communiceren,

    Met alle respect... Ik heb zeer veel moeite met de "reactie" om een en ander te verklaren....
    Op 02 januari kan er op facebook gecommuniceerd worden hoe het "nieuwe" team er uit ziet.
    Vandaag kan er op facebook gecommuniceerd worden dat de poll gesloten is en dat er een uitslag was...
    Maar vrijdag kon niet gecommuniceerd worden over dat deze poll geopend was?


    Beetje vreemd. Het begin van het nieuwe team geeft op deze manier niet het vertrouwen wat er was zoals in het oude team.

  • Kwalijke zaak dat deze poll op deze manier even snel is uitgevoerd..... Vrijdag met stille trom geopend en net zo stil gesloten. Moest iets er door heen gedrukt worden? Dat gevoel leeft nu bij mij.... Lees ik het goed? Slechts 78 stemmen. erg representatief voor het spel denk ik!

    Goede avond Martin,


    Bedankt voor je reactie en je mening.
    Ik kan U met het hand op het hart verzekeren dat we niets willen doordrukken, en dat de mening van de spelers voor ons zeer belangrijk is.
    De reden dat we zo last minute de poll gaven heeft te maken met het opschalingsmodel. Dat zal nog minstens enkele weken duren omdat we er nog zeer veel werk aan hebben.
    Daarom hebben we beslist om jullie niet in de koude te laten staan, en te zorgen dat er enkele leuke updates volgen in afwachting van het grotere opschalingsmodel.
    De kleinere updates vergen ook wat voorbereidingstijd, daarom konden we deze poll niet veel langer laten duren. Zodoende dat er hopelijk volgende week vrijdag al iets nieuws is voor JULLIE.
    We zullen ook proberen om in de toekomst ook meer via onze facebook te reageren.


    Hopelijk kunnen we je frustraties hiermee temperen en je alsnog een fijne avond bezorgen.


    Mvg,
    Stijn - Content Manager

  • Ik ben het wel een heel klein beetje met ZaanseMartin eens. Omdat ik nou eenmaal niet elke dag zomaar op het forum kijk, heb ik de poll ook helemaal gemist. Dus ik zou het erg fijn vinden als dit soort dingen weer via facebook (of vooral eigenlijk notificaties in het spel zelf) gedeeld worden.


    Maar ik vind de uitslag verder prima, dus ik ben benieuwd wat jullie ervan gaan maken :)


    Leuk dat jullie er werk van maken om ons van nieuwe dingen te blijven voorzien, ook voordat het nieuwe opschalingsmodel er komt!


    EDIT: Ik heb toch een klein puntje: in de poll uitslag staat "VB-018 : Voorlichter (Woordvoerder) (28)" op 36% van de stemmen, dus hoger dan extra parkeerplekken op kazernes. Hebben jullie die gemist? Of willen jullie die niet invoeren?
    ik kan nog niet zo goed lezen.....

  • Zoals @Cahjo aangeeft hebben wij deze poll hier neergezet om jullie een mogelijkheid te geven mee te beslissen.
    Wij zijn achter de schermen de afgelopen dagen bijna 24/7 bezig met elkaar om alles zo snel mogelijk over te dragen.
    Het is erg jammer om te lezen dat wij er "iets doorheen proberen te drukken", gezien dit totaal niet het geval is.


    Het forum is leidend in content en suggesties, zoals ook altijd op facebook aangegeven wordt.
    Vrijdag is dit helaas door privé omstandigheden niet gelukt om op facebook aan te kondigen.


    Nogmaals, wij hebben dit alleen gedaan om jullie een mogelijkheid te geven om mee te beslissen.
    Ik had de poll ook tot later open kunnen laten staan, maar in die tijd kunnen wij niet aan de updates werken.


    Bovendien, het gaat alleen om de volgorde.
    Uiteindelijk komt alles gewoon het spel in, zoals altijd het geval is.
    Wij wilden alleen 3 updates van jullie hebben om als eerste te implementeren in het spel.


    Voor nu in ieder geval nog een fijne avond!



    EDIT: Ik heb toch een klein puntje: in de poll uitslag staat "VB-018 : Voorlichter (Woordvoerder) (28)" op 36% van de stemmen, dus hoger dan extra parkeerplekken op kazernes. Hebben jullie die gemist? Of willen jullie die niet invoeren?

    Tweede vetgedrukte kopje in mijn bericht...


    Data

  • Ja sorry... Ik blijf er alleen maar excuus in zien wat niet nodig was geweest..... om 10.05 had dit bericht vrijdag op facebook kunnen staan. Dat is helaas niet gebeurd. Dat is gewoon een hele grote gemiste kans. Want dat geeft bij iedere speler die online komt een notificatie in zijn balk. Nu dus alleen de spelers die getipt zijn of dagelijks op het forum komen. Met een excuus dat het voor ons is als speler... om doorgang te waarborgen.


    Ik heb tot het nieuwe team het gevoel gehad dat de mensen die het werk deden, Timo en Wouter probeerden hun best te doen zo veel mogelijk menen erbij te betrekken. Dat gevoel ebt nu heel snel weg.


    Het nieuwe team en de nieuwe softwareontwikkelaar moet één ding niet vergeten... "Vertrouwen komt te voet en gaat te paard!" En het gevoel daarin is dat dit niet heel tof gaat op deze manier...


    Ander voorbeeld, het "TEAM" had toegezegd over de serverstoring via facebook te communiceren als deze opgelost zou zijn.... Overbodig om te zeggen... die communicatie via facebook moet nog komen....


    Ik wens het nieuwe team nogmaals heel veel succes...


    EDIT:


    Op 78 stemmen kunnen 2 stemmers zomaar een hele andere uitkomst geven... Een woordvoerder... Die vind in in dit spel totaal niet belangrijk... Had mijn stem dus nooit gehad. Dan zakt een woordvoerder zomaar uit de top 3. Maar goed.... Gedane zaken!

  • Beste @ZaanseMartin, Beste @jaaph,


    Aller eerst hartelijk dank voor je vertrouwen in mijzelf, danwel Timo.
    Ik wil om deze discussie tot een positief einde te brengen graag benadrukken dat wij nogsteeds alle vertrouwen hebben in het nieuwe Team. Tot op heden heb ik alleen nog maar positieve dingen gezien, dingen die véél beter geregeld gaan worden dan onder onze naam. De groepsapp waarin wij allen zitten heeft in de afgelopen dagen roodgloeiend gestaan, wat hij al in tijden niet heeft gedaan.


    Ja er zijn wat ongelukkige momenten in de afgelopen kerstvakantie geweest. Door de afwezigheid van Xyrality hebben we aan de achterkant weinig kunnen regelen, om bijv mensen aan de FB pagina toe te voegen. Daarna ook de server problemen. Data post 5 minuten voor de problemen een positief bericht, en de server klapt er uit. Wij hebben (door die zelfde afwezige xyrality) geen enkele informatiebron gehad. Wij zaten met onze handen in de haren, wij wisten net zo min. Echt fouten door hun afwezigheid helaas. Maar je hebt een paar punten kunnen lezen op dit forum onder het kopje fouten.


    In de aankomende weken zal het team onder mijn toeziend oog zijn taken op zich gaan nemen en beloof ik zeker verbetering. En vergeet alsjeblieft niet, dit doen wij allemaal vrijwillig, naast onze werktijden, als hobby, zonder iets voor terug te ontvangen.


    Wouter.

  • Momenteel zijn we naast het overnemen van de taken druk bezig met het uitwerken van meldingen en mogelijke updates.
    nog niet het hele team kan op de facebook. Door drukte en privéomstandigheden van de mensen die wel op de facebook kunnen is dit helaas niet gebeurd.
    Wij zijn als nieuw team druk bezig om ook een duidelijk schema te maken om zo in het vervolg alles nog duidelijker te krijgen.


    Ook zeker belangrijk lijkt mij om goed te beseffen dat iedereen dit doet naast hun baan/opleiding.
    Wij zitten dus ook niet 24/7 achter de PC.
    In de uurtjes die wij online zijn moeten wij vele dingen regelen.
    - updates voorbereiden
    - Inzetten uitwerken.
    - support verlenen.
    - En ook nog alle dingen die al staan doorlezen, om zo goed op de hoogte te zijn.


    Hier zitten dagelijks al vele uren in.
    Ik kan persoonlijk zeggen dat ik dagen heb van 6uur in de ochtend tot 12 a half 1 in de nacht.


    Ik kan wel zeggen dat wij als team ons bewust zijn van deze fout. Dit is zeker een punt waar we in het vervolg op moeten gaan letten.
    Heb het daarom binnen het team ook genoteerd staan.


    Ondanks alles hoop ik dat ieder toch tevreden is met de updates.
    Want in mijn ogen is het ook belangrijk dat er ook meer updates gaan komen.
    En als je liever een andere optie had, onthoud dan dat we deze niet vergeten omdat ze nu niet gekozen zijn.
    Ze blijven gewoon op het lijstje voor volgende updates.


    Verder wil ik iedereen nog een fijne avond wensen.
    En veel speelplezier met het spel.

  • Ik snap niet waarom jullie verantwoording gaan afleggen aan alle spelers. Ik denk dat iedereen maar is blij moet zijn met wat er gedaan wordt.


    De Balluhhh

  • de andere updates komen er toch ooit in.

    Klopt, dat is ook mijn punt in dezen.


    De poll is alleen maar bedoeld om jullie om wat input te vragen.
    Alles, maar dan ook alles van deze lijst wordt ingevoerd in de toekomst, en als het meezig nog in de komende paar maanden.
    Wij wilden alleen 3 updates om de transitie tussen nu en het opschalingsmodel te overbruggen.

  • De poll is niet leidend

    Jullie maken de poll leidend in een volgorde... Dus is wel degelijk leidend. Zoals ik in mijn edit al zei.... Ik zou bijvoorbeeld nooit op een woordvoerder stemmen! Die vind ik absoluut niet van relevante waarde. 5 of 10 Mensen die anders stemmen (ja met de juiste publiciteit) en je hebt een hele andere volgorde.


    En het is mij volledig bekend dat het vrijwilligerswerk is. En daar heb ik het grootste respect voor... Maar bij twijfel nooit inhalen. En dat weekje had verder ook niet uitgemaakt. De top 3 wordt volgende week toch nog niet uitgevoerd.... Dat schrijven jullie zelf. Daarmee sneuvelt het "last minute poll" idee....


    Idee goed...
    Uitvoering zeer slecht!

  • Jullie maken de poll leidend in een volgorde... Dus is wel degelijk leidend. Zoals ik in mijn edit al zei.... Ik zou bijvoorbeeld nooit op een woordvoerder stemmen! Die vind ik absoluut niet van relevante waarde. 5 of 10 Mensen die anders stemmen (ja met de juiste publiciteit) en je hebt een hele andere volgorde.
    En het is mij volledig bekend dat het vrijwilligerswerk is. En daar heb ik het grootste respect voor... Maar bij twijfel nooit inhalen. En dat weekje had verder ook niet uitgemaakt. De top 3 wordt volgende week toch nog niet uitgevoerd.... Dat schrijven jullie zelf. Daarmee sneuvelt het "last minute poll" idee....


    Idee goed...
    Uitvoering zeer slecht!

    We hebben in Nederland hele diensten met goede ideeën en slechte uitvoeringen. Daar stappen zelfs staatssecretarissen voor op. Ideeën zijn goed, uitvoeringen ook altijd zeer slecht. Zal in jouw werk dus bekend moeten klinken. Alleen jij krijgt er nog voor betaald en deze mensen krijgen er geen cent voor.