Roepnummers basisteams Politie Rotterdam

  • De huidige locatie is Cor Kieboomplein. Die gaat sluiten. Het bureau dat jij bedoelt op de Herenwaard is een 3d-Aangifteloket. Dat is geen plek waar ze vandaan uitrukken.

    Als de Stolwijkstraat klaar is, gaat Basisteam IJsselmonde vanaf daar werken. Hoe ver ze al zijn weet ik niet. Of het bureau Cor Kieboomplein nog een vorm van een steunpunt o.i.d. is ook nog niet bekend.


    Is er trouwens een lijst met de nog bestaande steunpunten? Ik weet alleen dat in de hoeksche waard steunpunt maasdam als enige nog open is, maar voor de rest van de eenheid niet, en voor de spreiding zou dat best fijn zijn om op een aantal steunpunten ook wat voertuigen te plaatsen.

    Steunpunt is een niet geopend bureau, mogelijk wel met een 3D-loket waar vandaan de auto's rijden. Ze zullen er niet vast staan. In ieder geval de noodhulp niet. Zover ik weet en zie op de kaart heb je;

    Hoek van Holland en Maassluis zijn steunpunten voor Waterweg.

    Berkel & Rodenrijs is een steunpunt voor Midden Schieland.

    Krimpen aan den IJssel is een steunpunt voor IJsselland.

    Hoogvliet-Rotterdam en Barendrecht zijn steunpunten voor Oude Maas.

    Rozenburg, Brielle, Middelharnis zijn steunpunten voor Haringvliet, kanttekening Middelharnis is geopend op afspraak.

    Maasdam is een steunpunt voor Hoeksche Waard.

    H.I.Ambacht, Zwijndrecht, Alblasserdam & Sliedrecht zijn steunpunten voor Drechtsteden Binnen. (Vraag niet waarom zoveel...)

    Groenmarkt, Krispijn zijn steunpunten voor Dordrecht(die heeft geloof ik nog meer kleine hokjes bij de wijkgemeente(oid) voor de wijkagenten).

    Groot Ammers(meen ik te heugen) is een steunpunt voor Lek & Merwede.


    Dan corrigeer ik je terug :D;) (met een paar vragen)

    00. Regionaal heeft (volgens het instagram account van het OC Rotterdam, en een centralist die ik vandaag gesproken heb) wel een OVD-P, en zelfs een Hoofd OVD-P.

    13. en 31. Is dit dan recentelijk veranderd? Ik heb namelijk dit plaatje, waarin vrij duidelijk Rdam Noord onder basisteam 31 valt en niet 13. Kan zijn dat dit een verouderd plaatje is. Ik weet zoizo dat deze dateert van voor de gemeentelijke herindeling, dus dan hoor ik dat graag.

    [Blockierte Grafik: https://i.gyazo.com/03e913c0ad92bf62f90e556167f293cd.png]

    52. Inderdaad, is met de gemeentelijke herindeling onder nissewaard komen te vallen.
    53. Goed gezien, die had ik gemist.
    63. Klopt, had hem alleen even erbij gezet voor de duidelijkheid.
    97. Klopt ook, alleen voor zover ik weet worden de roepnummers in de 97 alleen voor veiligheid en toezicht gebruikt. Op het insta account van onder andere handhaving dordrecht is vaak te zien dat zij inloggen onder de roepnummers 97**.

    00. Regionaal heeft geen OvD-P. Deze roepnummers zijn voor de CoPI leden. Ook een soort van OvD, vaak door de OvD van een district gedraaid. Er is per eenheid een HOvD-P. Echter zit die altijd op het OC binnen.

    13. en 31. zijn toen al veranderd, want bureau Noord(Pr. Hendrikstraat) ligt in Noord. Zodoende.

    Vanaf 96.** tot 99.** zijn voor allerlei vormen van BOA's en toezichthouders. Wie exact welk nummer moet ik gaan opzoeken bij ons.

  • Bedankt tazbrw! Veel nuttige info, ik heb weer wat dagbesteding^^

  • Bedankt tazbrw! Veel nuttige info, ik heb weer wat dagbesteding^^

    1: Waar hoort JJP Oudesingel onder? Volgensmij IJsselland, maar is dit ook een NH bureau om het zo maar even te noemen? Ik weet alleen dat de AVIM daar zit.

    Alleen AVIM zit daar. Geen steunpunt of bureau voor NH.

    2: Valt het kleine politiegebouw aan de Hofhoek/Groene kruisweg te portugaal ook onder dit basisteam? En wat zit er in dat bureau? Op google earth en maps zie ik geen NH auto's staan.

    Nee. Dat is een bureau voor agenten met ptss. Die re-integreren daar.

    3: Ook is er nog in Dordrecht het bureau aan de Buiten Walevest. Dit is alleen voor de LE toch? Zie er alleen geen SIV's staan.

    Is een bureau van de LE. Waar ze de siv's hebben opgevouwen weet ik niet.


    Aha, vandaar. Ze hebben dus wel een roepnummer, maar komen niet buiten. En de 00.91 is dan een fictief roepnummer die hoort bij de OVD-P van een district die in het CoPI zit, begrijp ik dat goed?

    Je hebt de 10.91 tot 70.91 elke dienst. Daar heeft 1 van hun CoPI piket of het CoPI-lid zit in piket thuis. Het CoPI-lid werkt bij GRIP 1 onder het nummer RT00.91of 00.92. Dus als hij dienst heeft als 10.91 en het wordt GRIP ergens in de regio dan gaat hij als 00.91 verder.