10-09-2017 112 On Wheels Venlo

  • Niet dat de award mij veel kan schelen, maar nu kon er alleen op zondag coins gekocht worden (wat ik niet doe) en vond het op zich wel een leuk initiatief voor een goed doel. Van mij had deze actie 3 dagen mogen duren. Vanaf vrijdag bijvoorbeeld. Maar goed dat is niet mijn verlies.


    Laten we wel even realistisch blijven, het was maar een kleine actie, met een simpel plaatje als toevoeging op je award pagina.

  • laten we vooropstellen dat ik niemand wil afkraken of de grond in wil stampen heb jarenlang vrijwilligerswerk gedaan en volgens mij doe ik dat nog steeds onbewust dus ik heb veel respect voor dat soort mensen zij zijn de integriteit van deze samenleving help waar elkander kan helpen.


    dus @Timo641, @Woukaa, @Data bedankt en keep up the good work.


    maar begrijp me niet verkeerd door te zeggen dat dit soort acties vanuit het spel misschien wat eerder naar buiten gebracht kan worden dan op de dag zelf, niet iedereen wist van deze actie namelijk. Ik zie namelijk geen verschil of het op de dag of een week eerder dit bekend wordt gemaakt dan alleen de doelgroep groter zal worden.


    De keuze voor pas op de dag bekendmaken is door Duitsland gemaakt, ben het overigens misschien wel met je eens. Maar daar gaan wij helaas niet over.