Team Rescue

  Diese Seite verwendet Cookies. Durch die Nutzung unserer Seite erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies setzen. Weitere Informationen

  LET OP: Het aanmaken van meerdere Threads per team, of het herhaaldelijk plaatsen van dezelfde berichten, is niet toegestaan. Berichten die tegen deze regels in gaan, zullen worden verwijderd door het moderatieteam.

  • Team Rescue

   Beste speler,

   Wij zijn Team Rescue,
   Onze team is nog relatief jong in zijn bestaan maar zijn in korte tijd gigantisch uitgebreid veel nieuwe leden. Spelers die net gestart zijn maar ook de wat meer ervaren spelers hebben Team Resue benaderd.

   Waar zitten wij gevestigd:

   Wij zitten niet alleen landelijk maar ook internationaal gevestigd. Wij hebben namelijk ook belgische spelers en hierdoor is onze dekking onderling goed verdeeld met uitzondering op het noorden-oosten van nederland maar ook daar hopen wij heen te gaan uitbreiden.

   Wat kunnen wij jou bieden:

   Ten eerste streven wij er naar een gezellige en actieve groep te zijn daarnaast zijn er binnen het team diverse spelers die aardig wat kennis hebben met betrekking tot het spel, zij kunnen dan ook altijd advies geven waar nodig.
   Ook is het onze doel om het beste team te worden die de ervaring en kennis hebben om iedere speler een optimale spel beleving te kunnen geven.

   Wat vragen wij van jou:

   Wij zijn een team wat erg weinig regels hanteert zolang dit niet nodig is. Uiteraard zijn er wel een paar regels die toegankelijk zijn voor iedereen.
   - leden onder de 1.000.000 credits betalen 1% aan de teamkas leden boven de 1.000.000 betalen 3%
   - behandel elkaar altijd met respect een geintje kan maar houd wel in gedachtes wat voor de 1 leuk is moet ook voor de ander leuk zijn.


   Hoe kun je ons vinden:

   Bovenaan de pagina staat team als je daar op klikt en vervolgens bij overzichtlijst onze naam in typt (team Rescue) vind je ons. Hier kan je jezelf aanmelden en wij zullen jou accepteren.

   Even wat leuke weetjes:

   * Elke avond rond 20:00 hebben we een teaminzet
   * Gezelligheid :thumbsup:
   * geen opleidingskosten voor brandweer/politie/ambulance. Binnen het team zijn er meerdere leden met diverse academie's en daarnaast hebben wij ook nog teamgebouwen.
   * Delen van geplande inzetten, zo kan je snel en makkelijk extra bijverdienen als je offline gaat
   * Geen verplichtingen (op bijdragen aan teamkas na)
   * Ziekenhuis en Politie graag delen met je teamgenoten (op 30%)
   * Bouwen door heel Nederland & Belgie is toegestaan
   * Belgische collega's zijn ook van harte welkom


   Wil jij een gezellig gekke groep :P :D , meld je dan aan bij ons Team!
   Veel speelplezier!

   Ik hoop spoedig van jou te horen.

   Gegroet VRZeeland (admin & recruiter)