[FO-531]Politie met Brandblussers

  Diese Seite verwendet Cookies. Durch die Nutzung unserer Seite erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies setzen. Weitere Informationen

  Nieuwe Suggestie? Controleer eerst de Suggestielijsten in de topics Voertuig Suggesties, Incident Suggesties en Functie Suggesties of deze suggestie al eerder is voorgesteld.

  • [FO-531]Politie met Brandblussers

   Als er een melding komt van een kleine brand (bijvoorbeeld brandende afvalbak) zou het handig en realistisch zijn, dat als je politie erheen stuurt omdat die toevallig heel dichtbij zijn, dat zij die brand dan ook kunnen blussen met een brandblusser. Ik geloof namelijk dat politie auto's en bussen brandblussers hebben. Dit lijkt mij een leuke extra functie, omdat je zo niet per se een grote TS moet oproepen voor een brandje dat de politie auto die er net langs komt het ook aan zou kunnnen.
  • Ben er persoonlijk niet zo'n fan van. --> De brandweer gaat bvb ook geen boeven vangen .
   --> en ook al heeft de politie het geblust, mijns inziens moet de brandweer toch nog altijd een controle komen uitvoeren of de politie het wel correct afgeblust heeft hé ;-).

   Wat is persoonlijk wel doe, is bij bijna iedere brandweermelding de politie mee alarmeren indien ze geen te lange aanrijtijd hebben.
   In België stelt de meldkamer ook de politie in kennis van IEDERE brandweerinterventie. Indien de desbetreffende regio niet overbevraagd is zal er mogelijk een politiepatrouille ter plaatse komen om oa vastellingen en eventueel verkeersgeleiding te doen.
   Content Manager - Team Meldkamerspel.com