Mogelijkheid om browser layout in de app te draaien

Diese Seite verwendet Cookies. Durch die Nutzung unserer Seite erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies setzen. Weitere Informationen

 • Mogelijkheid om browser layout in de app te draaien

  Ik speel het spel nu ongeveer een maand met veel plezier op de pc (browser) tablet en mobiel (app). Ik weet niet of dit al een keertje aangedragen is. Maar nou merk ik dat als ik de app op de tablet soms opstart dat heel ff de browser layout te voorschijn komt waarna de app vast hangt. Na opnieuw opstarten doet de app het weer zoals op de mobiel, wat voor mij niet storend is in ieder geval.
  Des ondanks denk ik persoonlijk dat de optie voor m te switchen tussen die layouts het nog makkelijker maakt om het spel naar wens te spelen. De app werkt over het algemeen prima! Maar voor de tablet miss ik in de app een browser layout.

  Waarom ik niet op de browser van de tablet speel? Omdat ik de browser versie in chrome met touchscreen niet prettig vind en een wellicht geoptimaliseerde versie in de app persoonlijk een mooie toevoeging vind. Nogmaals is dit puur een persoonlijke smaak maar wellicht delen mensen deze.

  Mvg
  Sanniyboy95